2014. december 25., csütörtök

364. bejegyzés: December színei - Arany



Már a december vége felé tartunk, így a decemberi körömkihívásnak is immáron az utolsó előtti fordulója következik. :)
A mai szín nem is lehetne más, mit a karácsony színe: az arany. Én addig nem akartam megcsinálni ezt a manit, amíg meg nem érkeztek a kis arany hópelyheim E-bayről. Nos szerintem soha többé nem fogom őket használni, mert hatalmasat csalódtam bennük. Sajnos a hópelyhek valamiféle lemezből lehetnek és a hópelyhek szárai(?) elállnak a körömtől, méghozzá kifelé, de nagyon zavaróan, amíg a körmeimen voltak még sérüléseket is okoztam magamnak vele egyszerűen olyan éles. Kipróbáltam több fedő lakkal is, de úgyis ugyanez volt, szóval azt hiszem maradnak a polcomon, egyenlőre. :(
Az idegesítő kis hópelyheket fehér alapra helyeztem fel. A többi körmömre pedig arany lakkokat használtam. :)





10 megjegyzés:

  1. Pedig milyen szép manit csináltál a makacs kis pihékkel :)
    Nem tudom neked milyen fajta van, nekem BPS-es szarvasaim vannak, de azokat lakkozás előtt egy picit ívesre lehet hajlítani a köröm felületén és úgy nem állnak már ki később a körömlakk síkjából a kilógó testrészeik :) Esetleg egy próbát megér a hópihékkel is ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszik! :)
      En E-bayrol rendeltem oket. Probaltam mar oket hajlitani, de nagyon nehezen hajlanak es ha hajlanak is akkor is csak a szaraik hajlanak be, de ha hajlitani szeretnek meg egyet akkor le is tornek a szaraik. Szoval szerintem tovabbra is a polcon maradnak :(, de koszonom szepen a tippet! :)

      Törlés
  2. Ó, pedig milyen szépek, és persze a velük készült manikűr is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tenyleg nagyon szepek a hopelyhek, alig vartam h megjojjenek es kiprobalhassam aztan persze hatalmasat csalodtam. :( A mani pedig orulok, hogy tetszik! :))

      Törlés
  3. Nekem annyira ezek az arany díszek nem jönnek be, irritál, hogy kiáll, ezért nem szoktam én hordani ilyet, de amúgy nálad a fehér-arany összhatás nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat nem hiszem, hogy en is valaha fogok meg ilyet hordani. Meggyult veluk a bajom. :) Orulok, hogy tetszik! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena