2015. január 17., szombat

385. bejegyzés: 52 WNAC - Ombre



Az 52 hetes körömkihívásban már a 3. hát következik.
A mai hét témája az Ombre volt. Az ok, amiért nem annyira szeretem csinálni ezt a technikát az az, hogy sose tudom rendesen letakarítani a körmöm mellett a bőrt.. Pedig mindig teljesen átmosom, nagyon sokáig mosom lefelé, de a képeken mégis mindig olyannak tűnik. :( Akinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tippje az írja nyugodtan hozzászólásba! :)
Erre a témára nem szerettem volna valami egyszerűt készíteni.. Bár ez is elég egyszerű, de tekintettel arra, hogy ragasztószalaggal csináltam, amit nagyon utálok, annyira nem lett vészes szerintem. Sikerült végre, hogy nem húztam fel vele a lakkot és nem rontottam el (annyira). Türelmes voltam és megvártam míg minden rendesen megszárad.. Nehéz volt, de megvártam. :D
Az átmenethez 3 lakkot használtam. Egy sötétkéket, ami egy Da Vinci, egy világos rózsaszíneslilát, ami egy CR és egy Lora sötét rózsaszínt. Az átmenetet szivaccsal készítettem el. A gyűrűsujjamon és a középső ujjamon pedig fehér alapot használtam. Kiragasztottam a háromszöget ragasztószalaggal aztán ide is nyomkodtam a szivaccsal. :)









Hogy tetszik nektek a mani?
Ti szeretitek az ombre festéseket? :)


8 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena