2015. május 20., szerda

468. bejegyzés: Tavasz színei - Almazöld / Pisztácia


A tavasz színei kihívás utolsó állomásához érkeztünk. Köszönöm szépen Thimmykének a kihívást és remélem lesz még ilyen szupi kihívás, mert júniusra elfogytak a kihívások és nincs mire alkotnom. :'DDdddd
Na, az utolsó színek az almazöld és a pisztácia voltak. Én talán az almazöldet választottam, azt hiszem. A színekkel ugyanis hatalmas tévedésekbe esek mindig, mint az előző fordulónál is. Úgyhogy nem tudom, hogy ez egészen pontosan milyen szín, de szerintem egész tavaszi beütése van, így őt választottam. Amúgy ő az Essence L.O.L lakkja. Nem szeretem a zöld színt egyáltalán, de mikor megláttam a polcon, főleg, hogy leértékelve, mert még a Colour & Go kollekciójából vásároltam. 
Ez a manikűr volt amúgy életem legelső stamping decals manija. Nem tudom, hogy jött a neonrózsaszín a zöldhöz, de nekem tetszik rajta, így megmaradt. :)




14 megjegyzés:

  1. Az a zsigulis kép óriási :))))))))) Én is bizonytalan vagyok az almazölddel kapcsolatban... pont ugyanez volt a dilemmám, mint neked :) Aranyos lett a manid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik! Mindig we heart it-on keresek a kezdokepekhez kepeket es mikor ezt meglattam tutko volt, hogy belerakom! :D
      Koszonom! :)

      Törlés
  2. Nagyon klassz kis üde manikűr lett.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kis cukika lett! Az a kép a zsiguliról haláli :D Nekem az almazöld meg a pisztácia kb. nagyon hasonló árnyalatok :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon illik rá a stamping decal, tényleg jó!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó mani lett! :D A rózsaszín árnyalatok általában passzolnak a zöldhöz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi! :D Meg soha nem probaltam ezelott, de tenyleg jo :D

      Törlés
  6. Már bocsi, de mióta vagy ilyen jó? :D Már hogy eeennyire? És hogy lehet, hogy nincs még több olvasód? Lányok, hová tettétek a szemeteket?! Akárhogy nézem - igaz, csak csekély értelmű medvebocsként, de - ez (is) nagyon profi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jonak azert nem mondanam. Igaz, hogy szerintem eleg sokat fejlodtem a blog elindulasa ota, de meg nagyon sok csiszolni valo van mindenen. Bar meg mindig van es mindig lesz hova fejlodni. :)
      Es ezt a manikuromet amugy pont nem szerettem. Ez volt az elso stamping decals-om. :))
      Es nem tudom miert csak ennyien vagyunk, de en ennyinek is nagyon-nagyon orulok! Mar az is boldogga tesz, hogy (jelenleg 48 emberrel) oszthatom meg azt a dolgot, amit imadok csinalni. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena