2015. június 13., szombat

482. bejegyzés: Born Pretty Store neon szegecsek TESZT


Múlthéten megérkezett a második tesztelésre kapott csomagom is a Bort Pretty Store-tól. :)
Ezúttal helyet kaptak benne ezek a kis neon kör alakú szegecsek. Tizenkétféle különböző szín található meg benne és 2 mm-esek. Összesen 400 darab van a tégelyben. Többnyire neonszínek és pasztellszínek. Nagyon kis cukik szerintem ezek a kis díszek és könnyen használhatóak is. Nem akadnak bele semmibe és nekem le sem estek, pedig fedőlakkot sem használtam rájuk. 
Most a pasztellrózsaszínt választottam a tégelyből, amit egy rózsakirálynős nyomdalemezzel kombináltam. Ezúttal videót is készítettem, ami életem elsője. Így nem is magyarázom el írásban a manikűr elkészülésének menetét. Bocsássatok meg, ha elég szerencsétlen lett, ha esetleg valami tippetek van, hogy miben javítsak szívesen fogadom. Na, meg persze magamtól is próbálkozom. :)




És a videó, amire nem igazán vagyok büszke, de mivel még első, így elnézem magamnak a bénázást. :)



Ha megtetszettek a kis kövecskék, akkor ITT tudjátok megrendelni őket. 
Az MFSQ10 kóddal pedig 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


10 megjegyzés:

  1. de ügyes vagy Noémi! :)) első videóként szerintem szuper lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      Hat remeljuk azert, hogy ennel mar csak jobbak lesznek! Probalok nem figyelmetlenkedni es kitapasztalni mindent, hogy mi hogyan jo. Mar ezen kivul 3-at "leforgattam" mar egyet ossze is vagtam es fel is toltottem, de vele csak holnap lesz bejegyzes. Es mar most folyamatban van a 3. szerkesztese is. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena