2015. augusztus 19., szerda

527. bejegyzés: F&F haul


Tegnap megvolt a szokásos suli előtti bevásárlásunk. Ebből a célból végre felutaztunk Nyíregyházára. Az ottani Tesco-ban nagyon-nagy az F&F kínálata. Én pedig nagyon szeretem ezt a márkát, valahogy még soha nem volt gondom vele és az áraik sem járnak fent az egekben. :)


Elsősorban vettem egy új táskát a suliba. Mivel már várhatólag nem kellesz a nagy Nike táskámat hordanom, mert nem kell annyi cuccot vinnem magammal. Ebben remélem elférek majd, mert amúgy elég nagy. Nagyobb, mint amilyennek a képen tűnik. 
Az eredeti ára 5900 Ft, de le volt árazva 4720 Ft-ra. :)


Ez a felső egy elég vékony anyagú, hosszított, asszimetrikus aljú darab és még gyöngyös is. Szóval nálam tuti befutó! Tegnap fel is avattam és azt mondták, hogy még alacsonyabbnak tűnök benne, mint amilyen vagyok. Hát fura. :D 
Az árcédulája már nincsen meg, de kb 1500 Ft-ba keült. 


Ez a naci pedig szuper fogás volt, ugyanis 1585 Ft-ért vettem! 5290-ről volt leárazva. Alapból szerettem volna egy fekete nacit, mert abból ugye sosem elég. A nadrág minimális díszítésű, a térdén van egy kicsi és a cipzárok, ami szerintem bővel elfér rajta, csak feldobja az egészet. A dereka amúgy eléggé nagyon magasított, de ez csak előny számomra. No, meg szuper kényelmes, ami nálam nagyon fontos! :)


Egy cipő is kellett, mert a másik fekete cipőm még túl meleg a korai őszi napokra. Az ilyen fazonú cipőcskék amúgy örök kedvenceim, kb. 5 féle mintásban van már és imádom állandóan cserélgetni. Tavasszal is vettem egyet, de az fehér és ugye azt egyszer felhúzom és mehet is a mosógépbe. A gond pedig csak azzal van, hogy imádom a fehéret, de a kosz sajnos közénk áll. Így muszáj voltam feketét venni. 
2690 Ft-ba került. :)


Vettem két topot is. Egy feketét és egy fehéret, mert hát azokra mindig szükség van. :)
2 db-os csomagban volt 2200 Ft


Ez a trikó nagyon megtetszett, amikor megláttam. Na hát lehet az éven már nem sok alkalmam lesz hordani, de jövőre is lesz nyár! :D
2990 Ft volt.


Van már leopárdmintás sálam, de az tök más. Nem ilyen puha az anyaga, nem ilyen színű és a minta is másabb rajta, no meg már 3 éves. Így beújítottam ezzel a darabbal, ami amúgy imádni valóan puhácska. :) 
2890 Ft-ról volt leértékelve 1045 Ft-ra. 


Amikor már végeztem a felnőtt ruhák között átvándoroltam a gyerekosztályra. Ott is voltak kedvemre való dolgok. A legnagyobb méret ott 164 cm-es gyerekekre van tervezve. Én ugyan 158 vagyok, de a duciságom miatt a 164 cm-es gyerekekre valóak jók rám. Ez a kis szőrös kardigán szerelem volt első látásra nekem. Igazából a családon belül is mindenki leszólta, de nekem akkor is tetszik és imádom! Voltak még pólók is, amik tetszettek, de azokból egyikben sem volt a méretemben. :(
A kardigánt amúgy 4390 Ft-ért vásároltam.



Ti, hogy álltok a márkával?
Szeretitek? :)



2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a kardigán!! Én is elfogadnám, szerintem tök jó, és a többi dolog is, amiket vásároltál! Ruházat terén általában én is a kényelem híve vagyok. (-: A táska is tetszik, bár én inkább a hátizsákokat kedvelem, mert sokat járok biciklivel. :D Bár ennek van hosszú pántja is, én azt használnám. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor orulok, hogy mar nem vagyok egyedul! :D
      Oh, en pedig a hatizsakokat nem szeretem, bar mondjuk en setalni szoktam szoval nem jelent gondot. :) Igen van neki, valoszinuleg en is gyakran fogom azt a pantot hasznalni. ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena