2015. augusztus 23., vasárnap

529. bejegyzés: Ombre


Ennek a bejegyzésnek a szereplői egy 3 darabos glitteres körömlakkszett és egy ombre manikűr, amit velük alkottam. :)

Még júliusban rendeltem a Born Pretty Store-tól EZT a 3 darabos körömlakkszettet. A szett háromféle színű egymáshoz illő 6 ml-es lakkocskát tartalmaz. Én a 4#-es számút választottam. Eredetileg is átmenetes körmökhöz lett kitalálva, de én még mióta megvan soha nem használtam erre a célra, így itt volt már az ideje. A három lakk tetején az A, B és a C betűk vannak, ezzel a sorrendre utalva.


Az A jelölésű lakkocska egy ezüst színű nagggyon glitteres lakk. Igazából én nem tudom eldönteni, hogy az állaga direkt ilyen sűrű vagy az idő és a minőség miatt ilyen. Igazából, ha azt nézzük, hogy ombre festéshez ilyen sűrű az érthető, mert tele van glitterekkel, szinte abból áll az egész. Viszont, ha csak simán szeretnénk felkenni, akkor 2 rétegben ugyan már elég jól fed, de rengeteg idő mire  megszárad.


A B jelölésű egy fekete ezüstös-fekete lakk sok-sok ezüst glitterrel. A C jelölésűnél egy fokkal világosabb. Ez már egyáltalán nem olyan sűrű, mint az ezüst lakk, de nincs is benne olyan sok glitter. Lehet, hogy ez az oka.


A C lakk pedig már egy teljesen fekete lakk tele ezüst glitterekkel. Ez már teljesen megfelelően híg, semmi baj a sűrűségével. Viszont ebben már alig vannak glitterek. Na jó, azért van egy rakással, de nem abból áll ki az egész. :D


És most jöhet a manikűr, amit alkottam velük. A körmeim sajnos icipicik, mert vége van a nyárnak ugyebár és ilyenkor mindig szépen sorban letörnek a hosszú körmeim. :(





11 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik ez a mani! Látszik a képeken is, hogy olyan sok glitter van bennük, mintha homokhatású volna. :D Azért jól áll ez a rövidebb köröm is! Télen sajnos biztos nekem is megint olyan lemezes lesz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszik! :)))
      Igen, rengeteg sok van bennuk! Nekem nagyon nem tetszik. A rovid kis virsli ujjaim igy nagyon csunyak. :(

      Törlés
  2. Én is azt hittem, hogy homokhatású. :D
    Szép a manikűr. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mert sok-sok glitter van bennuk, de szerintem nem homok hatasuak. :D
      Koszonom! :))

      Törlés
  3. Nekem is most tört le, de próbálom a befotózásra visszaragasztani...... hihetetleg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat en mar ezelott az allapot elott 2 hetig azt csinaltam, de megelegeltem mar. :/

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena