2015. augusztus 25., kedd

534. bejegyzés: Red flowers


Újabb nyomdalemez tesztjét hozom mos nektek a 3 közül, amiket a Born Pretty Store-tól választottam tesztelésre. 

Nagyon imádom a csipkemintát. Mindenben. Ruhákban, kiegészítőkben, csak úgy nézni, no meg persze KÖRMÖKÖN, no az még csak hihetetlenül csodálatos az én szemeimnek. *___*
Az előző csomagomban helyett kapott a kis BP-02-es csipkemintás lemez, de ezen sokkal-sokkal több ilyen minta van. Szám szerint 21 mintát tartalmaz. A paletta a BP-L020-as nevet viseli. Az első két sort itt az egész körmös minták foglalják el, hasonlóan a többi BP nagy lemezekhez. Az utolsót pedig a kis cuki minták.


1. sor: 


2. sor:


3. sor:


Szóval, imádom a mintákat! Mindegyik nagyon kihasználható és szépséges! :)

Én ebben a manikűrömben most a 2. sor negyedik mintájával alkottam. Stamping decals technikát alkalmaztam, ami még mindig a kedvence, mert gyönyörűségeseket lehet vele alkotni.
Elég sok lakkot és egyéb eszközt használtam, amit a szokásos videóban meg is tekinthettek az elkészítéssel együtt. Kicsit elrontottam a vidit, mert amikor vettem fölfelé lelöktem sajnos a kamerát és a memóriakártya kiesett, így az a videó fájl elveszett, így onnan folytatódik tovább, ami még megmaradt. :(

Amúgy a manikűrrel most különösen eléggé meg vagyok elégedve. Nem gondoltam volna, hogy így fog sikerülni. Na, meg tőlem ez a pirosas-bordós színvilág amúgy sem igazán megszokott. Talán a legritkábban használom ezeket a színeket. De most kivételesen büszke vagyok magamra, hogy ezt így meg tudtam csinálni. Most sokkal türelmesebb voltam, mint szoktam. Több, mint egy órát hagytam száradni a mintát a nyomdapárnán.

 Ééés most tényleg meg van az az érzés, amikor ránézek és imádom, amikor nem nagyon érdekel, hogy másnak tetszik e, mert nekem igen és ez a lényeg.. Tudjátok, mint amikor szerelmesek vagytok! .. Azt hiszem szerelmes vagyok a manikűrömbe! :Dd










Ha megtetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)




12 megjegyzés:

  1. Te jó ég de gyönyörű!!!!! Fantasztikusan aprólékosan töltötted ki a mintát... Aaaaaa. <3 <3 <3 O.O Egyébként azt hogy tesztelő lehess te kérted, vagy a BPS keresett fel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szepen koszonom! Orulok, hogy tetszik! :) Olyan, mint egy felnott szinezo csak megjobb, mert icipiciii. :D
      Engem felkerestek, azt sajnos nem tudom, hogy jelentkezi lehet e. :/ :)

      Törlés
  2. Gyönyörű lett,nekem nagyon tetszik. ♥_♥

    VálaszTörlés
  3. Nem csodálom, hogy szerelembe estél vele. :D Tényleg gyönyörűséges lett!!

    VálaszTörlés
  4. Oh, hát ebbe a manikűrbe én is szerelembe estem. :)

    VálaszTörlés
  5. Csudaszép! Nekem jobban tetszik ilyen picibben a körmöd. :3

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena