2015. október 13., kedd

566. bejegyzés: Born Pretty színváltós körömlakk #110


Sziasztok lányoook! :)

Most egy nagyon különleges lakkot szeretnék nektek megmutatni. Biztosan hallottatok már a színváltós körömlakkokról, amelyek hőre változtatják a színüket. Nos én is ki szerettem volna már próbálni egy ilyet, így a mostani Born Pretty-s tesztcsomagomba beválasztottam ezt a kis gyönyörűt. 


A lakk üvege és ecsete olyan, mint már ilyen kis üvegű Born Pretty lakkoké, ami mindössze 6 ml-ert tartalmaz. Hát igen, rendesen kispórolják belőle az "anyagot". :D Amúgy furcsák ezek a kis mini lakkok, mert nagy kupakkal rendelkeznek és nem annyira áll kézre. Na, nem mondom, hogy ne lehetne vele festeni, de nem olyan kis kényelmes. Tárolás szempontjából viszont jó ez a kis kockaüveg. 



Az állaga pont megfelelő. Nem sűrű, de nem is híg, a tökéletes hangsúly a kettő között. :)
Két rétegben már jól fed. Kis csillámokat is véltem felfedezni amúgy a lakkban, ami eléggé feldobja még pluszban a színváltás mellett.


Ilyen a lakkocska "fázós állapotban". Így reagál a hidegre. Amikor kint fotóztam nagyon hideg volt, de utálom a benti fényt, ezért kimerészkedtem. Lefagyott egy párszor a kezem és forróvizet is 3x cseréltem, mert mindig kihűlt, bár mikor beletettem a körmömet rögtön be is sötétült. De ha a lakásba csináltam akkor ez fordítva volt.. :D Tetszik a sötétkék állapot is, de a világoskék egy fokkal jobban az én ízlésem.


Na és akkor ilyen lenne meleg állapotban. A kezem azért vizes, mert miután kihúztam a vízből rögtön fotóztam is, mert besötétült olyan hideg volt. Így villámban gyorsan lekaptam. Nekem ez az árnyalat jobban tetszik, mint "fázósan".


Na, és ilyen volna amikor éppen változik. Nagyon szuper. *______*
Annyira különleges... Amikor fel volt kenve végig ezzel szórakoztam. Imádom ezt a lakkot.


Na, de ugye ezek a képek nem olyan izgik, szóval videó is készült. Aki Instagramon követ az már lehet látta a működését, mert oda is töltöttem fel róla egy kis rövidet, amit telefonnal csináltam.  
A videóban az is megtekinthető, hogy hogyan váltakozik, ha mondjuk glitteres fedőlakkot kenünk rá. Ebben az esetben kicsit nehezebben reagál, de így is változik a színe. :)









Ha megtetszett a lakk, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. 






Nektek hogy tetszik?
Van színváltós lakkotok? 



2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena