2015. október 17., szombat

570. bejegyzés: I'm the WINNER #1


Nos, nem nevezném új rovatnak, de indítottam egy ilyet is. Nem sűrűn fog előfordulni ilyen bejegyzést, de néha-néha ha szerencsém van akkor igen. :)

A múltban is nyertem már kétszer blogos nyereményjátékokon, először Andinál még tavaly decemberben, aztán a Njoythestyle blogon januárban vagy februárban. Róluk nem készült bejegyzés, de nem tudom miért nem csináltam. :/ Amúgy mindig nagyon örülök az ilyen dolgoknak. Akár kisebb a nyeremény, akár nagyobb, mindennek ugyanúgy tudok örülni. 

Nos, a szerencse ismét rám talált, amikor jelentkeztem Judit nyereményjátékára a Lakkalandok blogon. Amikor megláttam a nevemet, hogy én nyertem ugráltam örömömben! A nyeremény meglepetés volt, így ez is fokozta a kíváncsiságom. A csomi tegnap ért ide és amikor csomagom érkezik Anyukám mindig küldi az üzenetet Facebook-on és a csomagom tartalmát képekben. Mert a postás mindig 10-11 óra között jár én pedig 3-fél4 körül érek haza, így megzavarodnék mire hazaérek a kíváncsiságtól. :D.. Na, hát gondolhatjátok mit levágtam biológia órán, amikor Anyuci küldte a fotókat, hogy mik érkeztek hát nagyon boldog voltam, nem bírtam megülni a helyemen. :D:D

Na, mutatnám is akkor nektek a csomag tartalmát. :)



Egy lap aranytetkó. Ennek nagyon örültem, mert igazából még nem volt ilyenem. Terveztem a vételt, de valahogy mindig elvetettem. Szerintem majd jövő nyáron fog előkerülni inkább, mert télen úgyis takarásban lennének. :)


Na és akkor most lesz egy furcsa dolog.. Nem tudom ki olvasta el a wish-list bejegyzésemet, amit Born Pretty-s ékszerekből állítottam össze.. Nos, ez a nyaklánc is rajta volt a kívánságlistán. Ott írtam is, hogy zöld színben és feketében is meg akarom rendelni. Na, hát a zöldet már kipipálhatom. :3


Volt még benne egy H&M-es gyűrűszett is, ami 3 darabból áll. Nagyon szépek és még pont passzolnak is! :3


Aztán volt még 4 meseszép lakkocska. :) Mind nagyon különleges és nagyon szupi.

Maybelline Colorama top coat 424
Essence fun fair 04 sweet hearts sweet tooth
AVON magic effects lace pretty pastels
Moyra 21





Köszönöm szépen Judit még egyszer! Minden nagyon szép és nagyon örülök neki! :)))





10 megjegyzés:

  1. A kis mázlista! :) gratula neked! Én még sosem nyertem ilyen játékon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :))) Ami kesik, nem mulik!!! Sok szerencset kivanok neked a jovoben hozza! ;)

      Törlés
  2. Gratu! :) én sem nyertem még, de remélem, hogy egyszer én is szerencsés leszek :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok. Remélem a lakkokról lesz majd teszt. ;)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Használd őket egészséggel! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena