2015. október 19., hétfő

572. bejegyzés: Életképek #16 | Instagram


Nagyon-nagyon rég volt már a blogon ilyen életképes bejegyzést. Egészen tavaly április óta nem hoztam ilyet. Így ebben most az egész nyári és ősz eleji "életem" benne lesz. :)
Aki Instagram-on követ az már mindennel találkozhatott, de aki még nem és szeretne, akkor az oldalsávban ott van a profilom, de amúgy @noemisomogyi néven vagyok fent. Rengeteget kellett szelektálnom, hogy az egész nyár beleférjen egy bejegyzésbe, de nagyjából sikerült. Nem volt valami izgalmas nyaran, de készült egy pár kép. :) 
Legutóbb talán még nyár elején számláltam a lakkjaimat. Akkor 250 darab volt kereken. Amúgy azóta nem sokat bővült a készletem. Mostanában azon vagyok, hogy mindent, ami van jól kihasználjak és nem egy csomó mindent felhalmozzak, amit nem is szeretnék... rengeteg olyan lakkom van, amit még nem is próbáltam. Most nekik is szeretnék esélyt adni. :)
Amúgy azóta már a lakkjaimat sem cipős dobozokban tárolom, hanem van saját kis szekrényük. 
Még nyár elején készült rengeteg kép a kiscicámról. Azóta már eléggé nagy cica a drágám :)
Na igen.. A nyár első hetét egy hetes gipsszel a kezemen indítottam, ínhüvelygyulladás miatt. Amúgy pont a legnagyobb meleg volt, szóval borzalmas "élmény volt". De amúgy elvonási tüneteim voltak az elmaradott lakkozások miatt kb. 4-5 napig. Aztán barinőmnek kifestettem a suliban a körmeit. És hazajöttem és bizony magamnak is megkíséreltem ezt megtenni és sikerrel jártam. :D
Az utolsó két az már lassan két napos baleset.. A Topjoyos kupakkal játszottam és eléggé beleállt az ujjamba.. Ne is kérdezzétek hogyan... XD
Még kis pihik a nyárból. :)
Finomságok.. :3
Kínai gyorskaja, tojáskrémes kenyér, amit imádok, névnapos babgulyás és rántott halacska. :)))
Ebbe a rövid nyárba belefért azért egy családi nyaralás is. :)
5 napot töltöttünk el a Hotel Kumánia nevű wellness hotelben Kisújszálláson. Szuper hely amúgy, nagyon jól éreztük magunkat. :)
Az utolsó napon hazafelé meglátogattok a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumot, ami szintén nagyon jó hely. Csónakáztunk meg minden. Szóval nagyon jól éreztük magunkat. :)
Barátommal is volt pár közös programunk. :D Például, amikor 2 órákat vártam rá, amíg ő fociedzésen volt a pálya melletti parkban (3. kép)... :D No, nem csak ennyi amúgy.. Csak viccelek. :D
Voltunk moziba, néha strandon is. Sok időt töltöttünk együtt. :3
Nagy családi szokás nálunk a heti kb. 2 szalonnasütés. Amikor tehetjük mindig kint főzünk bográcsban, vagy grillezünk, szalonnát sütünk. :)
A felső ciculi a barátomé. Nagyon kis cukiii, de olyan kis félős.. :(
A második képet a tetoválásom születésnapján készítettem. Július 4-én volt 1 éves. Az alsó képeken persze nem az ő születésnapját ünnepeltünk. Ezek csak kis szórakozások voltak a barátnőimmel. :)
Na, hát én Hellooo Ősz!!! :D
Megkezdődött nálam a forró kávé és forrócsokiszezon. ;)

Az állatokat még mindig nagyon imádom. :3
A második képen lehet látni, hogy mennyi sokat nőtt az első képek között lévő cicuskám. A felső képen Fifike alszik. Az utolsón pedig barátnőm kutyája kényelmesnek találta a lábaimat, szóval itt alukált. Nagyon cukika volt. *_____*
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy enni még mindig imádok! :D
Nyáron, amikor nem tudtam magamat eléggé lefoglalni, nyomtattam egy pár felnőtt színezőt magamnak. Aztán a fejebe vettem, hogy csinálok az összes füzetemre ilyen borítót. De ehhez augusztus elején késő volt hozzákezdeni, szóval csak pár füzetemre készült. :D
Ja és szeptember elején új szemüveg is kellett már, de már lassan megszokom magamat vele és az ismerőseim is engem. 
Egy pár selfie a végére. :D
És még egy Patrikos szelfi és egy Noémis iiis. :3




Nektek, hogy telt az elmúlt időszak? :)





4 megjegyzés:

  1. De jó volt nézegetni é olvasni ezt a posztot!! ((-: Szép nyarad volt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszett! Szerintem is eleg szep volt ez a nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rovid nyaracska. :)))

      Törlés
  2. Nagyon édes a cicusod! :) Olyan mint egy pici pillecukor! ^^ Szuper képek voltak én is épp most rakom össze a saját insta posztomat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszoni szepen! :3
      Koszonom! Na az szuper! Imadom az ilyen bejegyzeseket mas oldalakon is! :)))

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena