2015. október 28., szerda

580. bejegyzés: 52 WNAC - Halloween


Sziasztok!
Az éven egy szem Halloween-i manikűrt készítettem csak. Ezt is az 52 hetes kihívás kedvéért, meg hogy azért csak legyen már egy ilyen is és ne maradjon már ki. Tavaly a Halloween-i körömkihívás kereteiben mindenfélét festettünk, így most már semmi kedvem nem volt ugyanazokhoz, hát készítettem egy összevissza festék manikűrt, amit én csak simán zombikéznek neveztem el.. :D

A jó benne az, hogy nem lehet elrontani. Akárhová festhetünk akármit az valószínű, hogy nem lesz rossz. Imádom az ilyen manikat. A lenti videóban megnézhetitek, hogy én miket használtam hozzá és, hogy hogyan készült. :) Nyomdáztam is rá, szóval ez egy manikűrözött női zombikéz. A Born Pretty Store BP-L025-ös állatos lemezét használtam hozzá. :)













Ha megtetszett a lemez, akkor ITT megvásárolhatjátok. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon tuti lett. *-* Tényleg kiköpött zombi. Azok a faleveles képek pedig nagyon jók. Olyan,mintha a földből jönne ki a kezed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kosziii! Orulok, hogy tetszik! :3
      Orulok, hogy sikerult elernem ezt a hatast, mert ez volt a celom. :D

      Törlés
  2. A levélből kikandikáló kéz a kedvencem. :D

    VálaszTörlés
  3. Csodás képek és videó!! Új kamera vagy fényképeződ van? Szuper ez a halloween körmök, halloween buliba megcsinálnám :) Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :) Nem, ugyanaz a SONY gepem van, mint eddig. :)
      Orulok, hogy tetszik! :))

      Törlés
  4. Nagyon jó lett! Baromi ötletes, mind a manikűr, mind a képek! :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena