2015. november 1., vasárnap

581. bejegyzés: Commemoration


Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben a mai manikűrömről és egy kis személyes dologról is lesz szó.
Nos, mint tudjuk ez a nap a megemlékezésé. Mindenki kimegy a temetőre és gyertyát gyújt az elhunyt szerettei sírjánál. Igazából, én azon szerencsések közé tartozom, aki még nem vesztett el olyan személyt az életében, aki nagyon közel állt hozzá.. És remélem nem is fog ilyen történni még jó sokáig. 

De természetesen mi is kimegyünk a családdal a temetőre és gyújtunk gyertyákat az elhunyt rokonokért, ismerősökért. Amúgy szerintem nagyon szép látvány ilyenkor a temető. Vagyis, hogyne lenne már szép sok száz kis mécses, millió apró kis fények. Így, mindig sötétedés után szoktunk menni, hogy azért valami csodálat is legyen a dologban. Igazából nem messze lakunk a temetőtől, ha kimegyünk az udvarra rá lehet látni, szóval este többször is kimegyek és megnézem. 

A manikűröm természetesen fekete és egy kis arany is került bele, mert nem szerettem volna teljesen feketét. Így a gyűrűsujjam arany lett és feketével nyomdáztam rá. A bőröm és a körmöm állapotáért pedig elnézést kérek, de egész héten kerti munkát végeztem és még folyamatban van a rendbejövés.




4 megjegyzés:

  1. Ó de szép lett :) én is nagyon szeretek estefelé menni, tényleg nagyon szép.

    VálaszTörlés
  2. Hangulatos képek, és hát igen, ilyenkor ilyen manikűr való....... Mi is sötétedés után szoktunk menni. Nagyon szép a sok-sok mécses, kár, hogy szomorú alkalomból gyújtják me az emberek.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ha valami vidam okbol lenne ugyanez az unnep az ember szepnek latna keseruseg nelkul is.. :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena