2015. november 24., kedd

595. bejegyzés: Christmas NAC - Ice wonderland


Éééés elérkeztünk az év legvárvavártabb szakaszához. Vagyis nekem ez az. :3
El sem hiszem, hogy újra következik a karácsony, a készülődés, a fények, a szépséges díszek meg minden más, ami ehhez az ünnephez kapcsolódik. 
Igazából furcsa is ez, mert tapasztalni, hogy milyen gyorsan halad az idő egy kicsit rémisztő. Belegondolni, hogy még most halmoztunk egymásra sok-sok karácsonyi manikűrt egy picit talán elborzaszt. Talán az is hipp-hopp eljön, hogy majd nagymamaként kötök a gyerekeknek karira sálat?! :D

Na, de amúgy nagyon örülök neki, mert imádom ezt az időszakot. Már tülkön ültem, hogy mikor posztolhatom végre a karácsonyi manikat, mert amúgy már a kihívásokra készítendő manikűrök felével már kész vagyok.. Na, mindegy. :'D Igazából egy nappal hamarabb is hozom a bejegyzést, mert holnap valószínűleg nem lesz rá időm. Az időzített bejegyzéseket pedig nem szeretem. :)

A manikűrrel amúgy elég sokat vacakoltam. Készítettem egy átmenetet világoskék homoklakkból és ezüst lakkból, amire aztán még egy átmenetet kék és ezüst csillámos lakkokból. Erre aztán nyomdáztam a hópelyheket fehérrel. A gyűrűsujjam egy különleges megoldást kapott. - Senki ne nézzen hülyének. - Alufóliát tettem a körmömre aztán erre saran wrap technika segítségével felütögettem a fóliára egy kis világoskék homoklakkot és ezüst glitteres lakkot. :)







Ti is várjátok már a karácsonyt? :)





25 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! Nagyon szeretem a karácsonyt, meg a decembert-januárt, ez a hangulat emlékeztet arra, hogy mennyire szeretem a körülöttem lévőket és a pirosat *-* Arról nem is beszélve, hogy a névnapom-mikulás-karácsony-szülinapom mind ebben a két hónapban van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      En is szeretem ezt az idoszakot! :) Nekem decemberben van meg a karacsony es a mikulas mellett, na megy ugye ott van a szilveszter is.. Anyukam szuletesnapja, a mamame es a keresztapame. Apukamnak pedig a nevnapja.. Es tudni kell a csaladomrol, hogy nagyon bulizos fajta, ugyhogy megallas nelkul mulatas van ebben a honapban. Nekem meg kulon a legjobb baratnomnek is ebben a honapban van. :) Neked pedig remelem jol telnek majd az unnepek! :3

      Törlés
  2. Annyira jégkirálynős. :3 Nagyon csinos. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper lett! Tényleg nagyon jeges hatása van a manikűrödnek!:)

    VálaszTörlés
  4. Ha ránézek rögtön korcsolyázni támad kedvem!☺

    VálaszTörlés
  5. Nagyon cuki és élethű lett a manid! :3

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól sikerült a lakkozásod! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik,olyan mint egy csodálatos hóvihar *---*

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépséges! Igazi csillogós :) Én nem vagyok nagy tél és hó rajongó az utóbbi időben. De a Karácsonyt nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :)
      A havat en is csak addig szeretem, amig uj a dolog.. Ha mar harmadszorra esik akkor mad nem olyan nagy szam. A Karacsonyt en is imadom! :)

      Törlés
  9. Nagyon szép! Különösen tetszik a gyűrűsujjad, én is gondolkodtam már hasonló megoldáson. :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena