2015. november 30., hétfő

598. bejegyzés: Colours of December - Silver


Újabb karácsonyi kihívás veszi kezdetét! :)
A tavalyi december színei kihívás ebben az évben is újraindul Bella jóvoltából, amiben az első színünk az ezüst. A tavalyi művemet pedig ITT megnézhetitek. 

A színt magát nagyon szeretem és igazából az év bármelyik szakaszában tudom hordani a körmeimen. Bár ezüst lakkokban nem bővelkedem olyan magas szinten. Ideje lenne beszereznem párat.

Nem akartam valami unalmas, sablonos dolgot festeni és nyomdázni sem, mert nagyon elhanyagoltam mostanság a kézi festést. Na, meg az egy szem hópelyhes-karácsonyi lemezem igazán unalmassá válna már a végére. Úton van hozzám másik kettő ilyen témájú lemez, de mire ideérnek addig végzek a kihívással. :D 

Szóval.. Kézzel festettem. Igazán egyszerűnek tűnik a manikűr és az is volt igazából. A körmeimet kifestettem Az Essence give me nude, baby! lakkjával. Mindig ezt használom negative space maniknál. Megfestettem a félhold részeket fehér akrillal a gyűrűsujjamon is és a többi ujjamon is. Aztán a Lora ezüst lakkjával kitöltöttem az üres részeket, amire jött a Malva ezüst glitteres lakkja. A gyűrűsujjamat díszítettem még pár ezüst kövecskével is és végezetül persze fedőlakkot használtam. :)






Amiket használtam: 

- Malva shine tech 17 (ezüst glitteres lakk)
- Da Vinic 0 (fedőlakk)
- Essence the gel 03 give me nude, baby! (nude lakk)
- Lora 04 (ezüst lakk)




Ti szeretitek az ezüstöt? :)






14 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena