2016. február 2., kedd

631. bejegyzés: Born Pretty silver stamping polish



Sziasztok!
A Born Pretty Store-nál tesztelésre választotta termékek között lapult két nyomdalakk is. Egy 2 db-os csomagot választottam, amiben egy ezüst és egy arany lakk kapott helyet. :)

Ebben a bejegyzésben most az ezüstről lesz szó, a párjáról pedig majd egy másikban.

Először a lakkról írnék pár szót, aztán pedig egy néhány manikűrt mutatok nektek, ami vele készült.


Ő lenne az. Az üveg széles és lapos, szinte már kockaformájúnak is mondható. Elég furcsa így, az üveg nem áll kézre, de tárolás szempontjából ez jó pont. Nem is tudtam rendesen megfogni és olyan képet csinálni vele amúgy, olyan kis furi. Amúgy is hatalmas üveg, mert 18 ml lakkot tartalmaz. Ebből a lakkból viszont szerintem el s fog fogyni az a hatalmas mennyiség, mert szuper. Rég szerettem volna már ezüst nyomdalakkot. Igazából ezt is még novemberben választottam, de vártam, hátha megjön, aztán valami csoda folytán valóban megérkezett. Na, szóval csak dicsérni tudom a lakkot, mert semmi kivetnivalót nem találtam benne.. Nagyon jól pigmentált, az állaga is szuper és még sima lakként is zseniális. Felkentem úgy is és nekem nagyon tetszett, bár így nem készítettem manikűrt sajnos. :/


Az állaga nyomdázáshoz épp megfelelő. Nem kell annyira sietni, hogy még fel tudjuk venni a mintát normálisan a nyomdázóval. Elég sűrű nem folyik. 


Az ecset vékony és egyenesre vágott. Ez engem zavarna egy sima lakknál, de nyomdalakknál nem hiszem, hogy problémát jelent. :)


És akkor most jöhetnek a manikűrök. :)


Vele már találkozhattatok ITT, csak azért mutatom meg itt is, mert ezzel a lakkal készült. :)





Mindenképp ki akartam próbálni fekete alapon a lakkot, mert általában kényesek a nyomdalakkok feketén, de jól megállta a helyét. A Born Pretty Store BP-L025 csipkés lemezéről nyomdáztam. :)





Nagyon szeretem a lila színt ezüsttel, így ebben a színvilágban is készítettem egy manikűrt. Az alap egy mini lila Golden Rose lakk. Aztán erre nyomdáztam a Pet'la wishes II. lemezéről, és végül kentem egy réteg rózsaszín Jollie France csillámos lakkot is díszítésképpen. A gyűrűsujjamra pedig a Moyra ezüst glitteres lakkja került. :)





Ismét jött egy ezüst-lila párosítás, csak ezúttal világosat használtam. Az alap a Born Pretty Store világoslila holografikus lakkja és erre nyomdáztam a BP-L013-as lemezről. A gyűrűsujjamra pedig a Moyra ezüst glitteres lakkja került.





Aztán rózsaszínnel is kipróbáltam. Felavattam a Mazsolánál nyert rózsaszín Lovely lakkomat, amibe szerelmetes lettem. Imádom a színét és a benne rejlő icipici csillámokat is. Ez volt az alap, amire nyomdáztam a Born Pretty Store BP-25-ös lemezéről.





És a végére hagytam az én személyes kedvencemet. Igaz van sok hibája a manikűrnek, mert szinte mindenhol félrecsúszott a nyomdázást, de ettől függetlenül nekem nagyon tetszett. Az alap szintén egy Mazsolánál nyert fekete homoklakk, amire kentem egy réteget az NYC supernova fedőlakkjából, amiről nem is tudtam, hogy ilyen *****jó feketére kenve. Na, aztán erre nyomdáztam a Born Pretty BP-77-es lemezéről az ezüst nyomdalakkal. Plusz fedőlakk és készen is volt. :)









Ha megtetszett a lakk, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)







Nektek van ezüst nyomdalakkotok? :)





8 megjegyzés:

  1. Ah, ezekkel a manikűrökkel elraboltad a szívem. <3

    VálaszTörlés
  2. Wow, az utolsó fantasztikus!! Nekem a Moyra metál ezüstje van meg, utánpótlást is vettem belőle, annyira bevált. Nagyon szépek a manik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszik! :)
      Igen, hallottam rola, hogy jol mukodik nyomdazashoz, de sajnos felenk meg nem talaltam olyan helyet ahol lehet Moyra lakkokat kapni, esetleg elvetve 1-2 peldanyt. :( Pedig ugy szeretem a lakkjaikat.

      Törlés
  3. Huha,nem semmi. Szuper nyomdalakk,gyönyörű manikűrök. Egytől egyig. *-*

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik manikűr csodás lett! És jó hír hogy működik a nyomdalakk, szerintem szétnézek a házuk táján :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Igen, ez valoban mukodik, bar az arany parjarol annyira nem mondhato ez el. Legalabbis nekem nem lett a kedvencem. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena