2016. április 7., csütörtök

646. bejegyzés: LFP! - Shabby chic


Sziasztok!
Először is elnézést kérek, hogy ilyen inaktív vagyok a blogon, de teljes erőbedobással tanulok az érettségire és sok-sok dolgom van a ballagással kapcsolatban is. Körmöt ugyanúgy festek és fotózok, de az írás már nem fér bele az időbe. Szünetelni mégsem szeretnék, mert ha mégis van idő akkor írok, no meg az LFP! fordulóit sem hagynám ki. :)

Az LFP! heti témája a Shabby chic, melyet ezúttal Szilvi adott meg. Eddig nem tudtam, hogy ennek a stílusnak ez a neve, de most már tudom... És azt is tudom, hogy IMÁDOM! Nagyon szeretem az ilyen stílusú dolgokat, legyen szó bármiről. Még a telefontokom is ilyen kis rózsás mintájú és a körmeimre is szívesen festek hasonlót. 

Nemrégiben jött egy hatalmas BPS tesztcsomagom, ami azért hatalmas, mert rengeteg körömmatricát kértem. Egy 10-es és egy 4-es csomagot is választottam a pakkomba. Ehhez a manikűrhöz a 10-es csomagból választottam alanyt, mégpedig a BP-W14-es számút. Ennek az egyik oldala szerintem beleillik ebbe a témába. 

A matrica vízzel működik és 2 oldala van (a csomagban mindegyik ilyen), az egyik egy kék virágos a másik pedig egy rózsás. Én az alsót választottam. 



A gyűrűsujjamra és a középső ujjamra tettem belőle. Ezeknek a körmeimnek az alapja a MODA gel effect 301-es lakkom. A többié pedig az AVON colortrend poud nevű lakkja. Nagyon egyszerű volt elkészíteni. Nagyszerű találmányok ezek a vizes matricák! :)










Ha megtetszett a matrica, akkor ITT meg tudjátok vásárolni önmagában, szettben pedig ITT. Ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Olyan jól állnak neked ezek a babás, visszafogott színek :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon bájos manikűrt készítettél! :)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép! Majdnem én is ezt a matricát választottam a fordulóra, de végül meggondoltam magam. Tényleg jól állnak neked ezek a halvány árnyalatok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! A tied is nagyon szep azzal a matricaval, amit valasztottal. :)

      Törlés
  4. Szép ez a manikűr! Hát igen, most első a tanulás.

    VálaszTörlés
  5. Ez a matricát szinte erre a témára találták ki, nagyon romantikus!

    VálaszTörlés
  6. Najó, megyek matricát venni, Brutálisan szép ez a manikűr! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanaban nagyon rajuk kaptam. :) Orulok, hogy tetszik! :)))

      Törlés
  7. Szuper lett, nőies, elegáns, szép! :)

    VálaszTörlés
  8. *-* nagyon tetszik,szépséges lett.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena