2016. május 8., vasárnap

649. bejegyzés: Born Pretty Store - Chameleon Glitter prowder


Sziasztok! 
Majdnem egy egész hónapja nem volt már bejegyzés a blogon, de mivel már vége van a leghajtósabb érettségiszezonnak újra visszatérek. :)
Rengeteg tesztelni valót kaptam márciusban és áprilisban, amelyeket már tesztelgettem tanulások közben is, de bejegyzésekre nem maradt időm. 

A teszteléses bejegyzések sorát egy Born Pretty Store-tól kapott glitterrel kezdeném. 
Bizonyára sokan hallottatok már a sellőporokról vagy angyalporokról (kinek, hogy tetszik), nos már régen szerettem volna, de megláttam, hogy van a BPS kínálatában is, ezért kértem belőle a tesztcsomagomba. Többféle is van belőle, én EZT választottam. 


2 ml-ert kapunk belőle egy kis tégelybe. Én úgy használtam, hogy belemártottam az ujjamat és rádörzsöltem a körmömre. Többször kipróbáltam már, de nagyon kényes a fedőlakkokra. A Lovely gyors szárítójától, amit amúgy nagyon szeretek az egész bemattult. A többi itthon lévő fedőlakkom pedig mind rosszak voltak már, mert már rég vásároltam ilyesmit, ezért egy ideig nem is tudtam hasznát venni. De múlt héten elmentem a Rossmann-ba és megvettem a másik egyik kedvenc fedőmet, ami szintén Lovely. A Classic kategóriából a sima átlátszó. Ezzel már jól működött, a képeken is azt használtam rá a margarétákon. :)




Négy különböző lakkon próbáltam ki a port: Lora sötétkék, Lora fekete, Essence play with my mint és egy fehér Editt lakkon. Furcsa amúgy, mert tényleg kaméleonnak lehetne mondani, mert minden színen más a fénye és minden szögből más. Van, amikor barnás-aranyos beütése van pl. a fehéren, de ebből a képeken inkább a kék érvényesül mindegyiknél. :)
Próbáltam már színű lakkokon is, de a rózsaszínes piros árnyalatokon nagyon nem festett jól, mert ott mindnél a kék csillant meg rajta. Így maradtam ezeknél a színeknél.


Fehér

Itt nem nagyon sikerült elkapni a valódi ragyogást. Élőben jobban az aranyos fény érvényesül, mint a kék. :)


Menta

Menta alapon mindkét oldala elég szépen érvényesül. Nagyon tetszik ez a lakk így felturbózva. :)


Sötétkék

Itt inkább csak a kék oldala erőteljesebb, plusz kapcsolódik hozzá egy kis lila is. 


Fekete

A feketén nagyon tetszik nekem. Itt is inkább a kék és a lila érvényesül. Télen biztosan sokat fogom használni őket együtt. :)


És készítettem egy pár napfényes képet is. Gyönyörűen csillog napsütésben a por. :)








Ha megtetszett, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


Ti próbáltátok már a(z) sellőport/angyalport/kaméleonport? :)




4 megjegyzés:

  1. Istenien néznek ki! Én még nem mertem ilyen port beszerezni. A port a már teljesen megszáradt lakkra vitted fel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem merj, mert nagyon egyszeru a hasznalata es szerintem szuper. A BPS oldalan is van tobbfele. En 20 percet vartam kb. de betettem a lakkszaritoba is 5 percre. Nem kopogos szaraz, de mar nem tudtam benne kart tenni a dorzsolessel. De, nem szamit, szerintem, hogy mennyire szaradt mar meg, ha nem latszik rajta az ujjad nyoma akkor viheted felfele szerintem es kopogoson is megmarad, ha teszel ra fedot. :)

      Törlés
  2. Érdekes hatása van, nekem még szoknom kell a látványt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem rogton megtetszett, amikor eloszor lattam ilyet, de aki nem kedveli a csillogos, fenyes dolgokat annak nem biztos, hogy tetszik. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena