2016. május 23., hétfő

652. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W18 water decals


Most a Born Pretty Store-tól tesztelésre kapott matricacsomag egyik darabját, a BP-W18-ast szeretném nektek megmutatni. 
Ezzel a manikűrömmel is neveztem az AVON nyereményjátékára és meg is hozta nekem a sikert a legszínesebb kategóriában. Hát őszintén szólva nem szerettem, mert nem tetszett és nem is szerettem volna felrakni először, mert rossznak éreztem és még most sem érzem jónak egyáltalán amúgy, de mivel elkészítettem így fel is töltöttem. És van az a furcsa dolog, hogy ha egy manikűrt rossznak érzek vagy nem tetszik mindig az hozza a legnagyobb sikert.. Mindig az kapja Instagram-on is a legtöbb kedvelést... És ez ennél az esetnél is szintén így volt. :)


A csomagnak ez a darabja volt talán az, ami a legszínesebb. Mindegyik matricának kettő különböző része van, bár ennél összhangban van egymással a kettő. Ennek a felső részén különböző színű és mintájú, de egyforma méretű tollacskák kaptak helyet. Az alsó részén pedig egész körmös minta, ami amúgy hatalmas a körmökre.. Az enyémek meg mivel nagyon minik, még hatalmasabb volt. :D

A matrica amúgy szuperül működik. Nagyon megszerettem őket. Hihetetlenül egyszerű a használatuk és nagyon mutatósak szerintem. :)



A manikűr alapja a kedvenc fehér lakkom, a Lora, amit szerencsére ismét kapni lehet a közeli 100-as boltban. A középső ujjamra került az alsó rész matricájából, a gyűrűsre pedig egyesével rakosgattam föl a felső rész matricáit. A Többi körmömön kaptak helyet a használt AVON lakkok water colour technikával: Suddenly Sunny, Lavender Shimmer, Colortrend Juicy és a Pink Shimmer. Nem tetszett úgy, ahogyan volt így feldobtam azzal, hogy a körmeim szegélyét(?!) áthúztam a fehér lakkal és háromszöget is kaptak a körömágyamnál. :)






Ha megtetszett a matrica akkor ITT tudjátok megvásárolni külön. Ha pedig egyben akkor ITT tekinthetitek meg, amihez a MFSQ10 kód is jár a 10% kedvezményért. :)

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena