2016. május 23., hétfő

653. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W13 water decals


Ez volt a Born Pretty Store-os matricacsomagból az első, amelyiket felavattam. Még valamikor április elején készülhetett a manikűr. Tetszett, szerettem is, de az akkori Lovely-s fedőlakkom fogalmam sincsen miért de össze-vissza repedezett tőle a lakkozásom. Szerencsére akkor egyszer volt vele probléma, de már a kukában is van. És az újabb üvegnek semmi baja. Így a manikűr is felrepedezett több helyen is, de ez a képeken szerencsére nem olyan szembetűnő. :)


A mostani alanyunk a BP-W13-as számú, ami pitypangokat ábrázol. Nagyon menő mostanában ez a minta én én is odavagyok érte. Az ív első és felső része itt is összhangban van. A felsőrészen egyedülálló pitypangocskák vannak, az alsón pedig egész körmös minták. 




A gyűrűsujjam és a középső ujjam alapja fehér, a többi körmömé pedig egy Lovely lakk, amire kipróbáltam a BPS-es kaméleon port, és nem tetszett igazán rajta... Ekkor jöttem rá, hogy ez inkább a kékes színekhez passzol. A fehér alapra tettem a matricákból. A gyűrűs ujjam kapott az egész körmös mintákból, a középső ujjam pedig a másikból. :)






Ha tetszett a matrica akkor ITT tudjátok megvásárolni magában. A tízes csomagban pedig ITT, amihez jár az MFSQ10 kódom is, amivel 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a rózsaszín köröm kaméleonporral.

    VálaszTörlés
  2. Csinos lett, nekem is kedvencem a pitypang, de maradok a nyomdázásnál, egyik MoYou lemezen van pitypangminta, azt szeretem minden színre nyomni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom! :)
      En meg nyomdavaltozatban nem szereztem be pitypangot, de ami kesik nem mulik. ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena