2016. május 30., hétfő

654. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W11 water decals


Egy újabb ív körömmatricát teszteltem le a Born Pretty Store 10-es csomagból, a BP-W11-es számút.
Ezúttal két manikűr is készült mivel nem illet a fejembe egy manikűrbe a két minta. Az alsó és a felső rész is fekete-fehér. A felső kis vékony vonalú virágokból áll az alsó pedig egy mandalás minta, ami viszont már sokkal vastagabb vonalakból készült. :)


Mindkét manikűr nagyon egyszerű, mert az egyiket csak összedobtam, mert másnap mentem el itthonról. (Mostanában nem sűrűn történik ilyesmi, mert egész nap tanulok itthon és iskolába sem járok.) A másik pedig egy kísérletezés során született. :)


Az első manikűrnél annyit csináltam, hogy kifestettem a körmeimet egy sötétkék BarryM lakkal, kivéve a gyűrűsujjam, mert azon fehér lett a körmöm, amire aztán felapplikáltam a matricát. :)





A másik is ugyanígy készült, csak a sötétkék lakk Lora, a középső ujjamon pedig egy Editt "márkájú" neon sárga lakkot használtam, ami amúgy attól függetlenül, hogy 300 Ft-ba került eddigi életem legjobb neon sárga lakkja, amivel találkoztam. :D Láttam egy képet Instagram-on, amin a neon sárga volt párosítva sötétkékkel és nekem is ki kellett próbálnom. Eleinte furcsa volt, de így hogy egyre jobban beköszönt a nyár már tök normálisnak számít az ilyesmi. :)







Ha megtetszett a matrica akkor ITT tudjátok megvásárolni magában. Ha pedig csomagban szeretnétek, akkor ITT, aminek az összegéből 10% is lejön az MFSQ10 kódommal. :)

6 megjegyzés:

  1. Jajj mennyire szép mind a kettő! *-* most teszteltem én is egy vizes matricát tőlük és totál beleszerettem! Ezek is annyira kis mutatósak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszenek! :)
      Nagyon rakattantam ezekre a vizes matricakra mostanaban. :D

      Törlés
  2. Még a nyereményjátékon nyertem tőled 2 Editt márkájú lakkot és az van ráírva, hogy del sol, ami kb annyit jelent, hogy van valami köze a Napnak ehhez a körömlakkhoz. Nem tudsz erről valamit?

    VálaszTörlés
  3. Szép manik, jól felhasználhatók ezek a matricák!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :). Az tuti! Nagyon rajuk kattantam. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena