2016. június 24., péntek

663. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W12 water decals


Újabb darabot mutatok most meg nektek a Born Pretty Store 10 darabos matricacsomagjából. Ez most a BP-W12-es számú. Nagyon szép kis matrica. Igaz az alsó és a felső rész valamennyire passzol egymáshoz, de én mégis két különböző manikűrt alkottam.


A felső matricák alapszíne a piros és a bordó, ezekben a színekben pompáznak a mintái. Az alsó matricákban is van piros szín, de itt emellett még szerepet kap a zöld is. :)


Az első manikűr, amit alkottam nagyon egyszerű. A középső ujjamra és a gyűrűsujjamra került fel a matrica fehér alapra. A mutatóujjamon a köröm piros lett, a hüvelykujjamon és a kisujjamon pedig bordó. :)




A második manikűr is nagyon egyszerű. Az összes körmöm alapja fehér és itt a középső ujjamra és a mutatóujjamra került a matrica. A többi körmömre pedig nyomdáztam a Lady Queen webshopból való BC3-as lemezről. 





Ha megtetszett a matrica, akkor ITT tudjátok megvásárolni önmagában. Ha pedig a 10-es csomagban szeretnétek, akkor ITT, aminek az összegéből a MFSQ10 kódom használatával 10% lejön. :)

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena