2016. július 3., vasárnap

671. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W14 water decals


A következő Born Pretty Store csomagból való matrica, amit megmutatok nektek az a BP-W14-es. Az egyik manikűrt már láthattátok a blogon, mert ez a matrica az elsők között volt, amit kipróbáltam. Na, igen ebből sejthető, hogy ez is tetszett a legjobban. Valóban az egyik legszebb szerintem mind közül, hiszen virág és rózsaimádó vagyok. :)


Az első és a felső minta között nincsen összhang így két különböző manikűrt alkottam. 


A felső matricasor nagy kék és szürke virágokat tartalmaz, amelyek hatalmasak voltak a körmeimre, ezért csak apró részleteket tudtam rajtuk megjeleníteni vele. A manikűr nagyon egyszerű, a középső- és a gyűrűsujjamra került a matrica fehér alapra, a többi körmömön pedig a Moyra gel look 45-ös az alap. 




Az alsó matricasor rózsás mintát tartalmaz, ami minden formában közel áll a szívemhez. Anno a Shabby Chic LFP! fordulóra alkottam vele manikűrt, amiről ITT olvashattok részletesebben. 





Ha megtetszett a matrica, akkor ITT tudjátok megvásárolni önmagában, ITT pedig a tízes csomagban. Ha utóbbi mellett döntötök, akkor használjátok az MFSQ10 kódomat és így 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

6 megjegyzés:

  1. Ahw, az a rózsás, jaj, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is ez a legszebb csomag, nekem főleg a menta manikűr tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek! Ezek a matricák nekem is megvannak, de még nem használtam őket :)

    VálaszTörlés
  4. Mindkettő nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena