2016. július 3., vasárnap

672. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W15 water decals


A soron következő matrica, amit megmutatok nektek a BPS csomagból, az a BP-W15-ös. Igazából valamiért a végére hagytam, mert nem jutott eszembe semmi velük kapcsolatban, amit alkothatnék, de aztán tetszett a végeredmény mindkét esetben. :)


A matrica alsó és felső része is virágokat ábrázol, melyek vonalakból állnak. Mivel a színek nem kapcsolódnak egymáshoz, ezért mindkettővel alkottam egy önálló manikűrt.


A felső rész nekem jobban tetszett. Itt a narancs, a zöld, a lila és a piros szín kap helyet. Nagyon egyszerű manikűrt alkottam hozzá. A körmeim alapja fehér, a középső körmöm kivételével, mert ott a Moyra arany homoklakkját használtam. A matricát pedig a gyűrűsujjamra applikáltam fel.




Az alsó részben helyet kap a lila, a kék, a rózsaszín és a lazac szín. Ez a matrica is tetszett, de felső valamiért jobban. Vele is egyszerű manikűrt alkottam. A matricás ujjaimon az alap fehér a többin pedig lila, az AVON lavender shimmer jóvoltából.





Ha tetszett a matrica, akkor ITT tudjátok megvásárolni önmagában. ITT pedig csomagban. Ha csomagban szeretnétek, akkor használjátok az MFSQ10 kódomat és 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


8 megjegyzés:

  1. Kerek a körmöd? De fura :) A manik szépek.

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Igen. Meg erettsegi elott letort a sarka mikor kocka volt en meg abban a feszult allapotban az egeszet lereszeltem.. :D

      Törlés
  3. Szerintem jól áll, én is szoktam oválisat reszelni, de mindig visszatérek a kockához, mert könnyű kialakítani és idegesít a másik forma, ha elkezd nőni. Pedig hosszabbnak látszik tőle a köröm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eleinte mindig az volt, mert akarhanyszor kockara reszeltem mindig letort a sarka par nap alatt es kenytelen voltam visszareszelni. Viszont most mar tobb, mint egy eve tudtam tartani a kockat. Tuti visszaterek majd hozza, de ez a kis valtozatossag kell. :)

      Törlés
  4. Ez a matrica nekem is megvan, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena