2016. július 5., kedd

673. bejegyzés: LFP! - Inspired by fashion


Sziasztok!
Igyekszem felzárkózni az LFP!-s témákkal is. Már a Shabby chic óta nem alkottam rá semmit, így tegnap most már nekiültem és megpróbáltam megkeresni mivel is maradtam eddig el. Az első, amit kihagytam az az Inspired by fashion volt, amit Andi választott. Nagyon hiányoztak már ezek a kihívásos dolgok, mert már a tavaszi óta semmiben nem vettem részt, viszont Izabella nyári kihívását is ki kell hagynom, mert nem tudnék benne maximálisan részt venni és így nem is akartam belefogni. Reménykedem, hogy lesznek ősszel is kihívások, amelyekben már odatehetem a régi önmagamat. :)

Nos, a téma eddig ismeretlen számomra. Persze, találkoztam már másoknál vele, de én még nem készítettem ilyen ihletforrásból manikűrt. Lelövöm a poént előre... A manikűröm virágos és egy csodaszép virágos ruha ihlette, ami ő lenne:


A fotót Pinterest-en leltem és egyből beleszerettem. A körmeimre is simán el tudtam képzelni. Szabad kézzel festettem, ami már nagyon hiányzott, mert a rengeteg matricateszt miatt már hónapok óta nem készítettem az ecseteimmel semmit, igaz, meg is látszik a művemen, hogy már rég voltak a kezemben. 

A körmeimet feketére festettem két rétegben a fekete Lora lakkommal. A középső körmömre kerültek a virágok. Ezek alapjait fehér akrilfestékkel festettem meg, aztán kiszíneztem ezeket különféle lakkokkal. Nagyon sokat használtam belőlük. A gyűrűsujjamra díszítésképpen pakoltam fel ezüst köveket és gyöngyöket. :)




4 megjegyzés:

  1. De csodaszép!! A ruha jobban tetszene kevesebb rózsával, de az elgondolás nagyon szép, a manikűrt meg én is hordanám :)

    VálaszTörlés
  2. Még mindig képes vagyok hosszú másodpercekig csodálni. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena