2016. július 5., kedd

674. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W16 water decals


A következő matricaív, amit megmutatok nektek a Born Pretty Store-os matrica csomagból az a BP-W16-os számú. 


Teljesen eltérő a két rész. Van köztük valamilyen szintű összhang, de külön manikűrben képzeltem el őket. A felső rész nagyon tetszik, de az alsót eleinte utáltam, viszont sikerült vele olyan körmöket készítenem, hogy végül megszerettem. :)


A felső rész színes tollakat ábrázol. Van közöttük kék, sárga és lila. Nagyon szerettem a vele készült manikűrt, ami amúgy nagyon színes lett, pont mint a matrica. 
A körmeim alapja a kisujjamon és a mutatóujjamon neon sárga egy Editt lakk jóvoltából, a gyűrűsé egy fehér Lora lakk, a középsőé pedig egy meghatározhatatlan színű kékeszöld Lora. A matrica a gyűrűsujjamra került, a középsőn pedig alkalmaztam némi díszítést mindenféle kövecskékkel. :)





Az alsó részt eleinte nagyon utáltam. Nem tudtam elképzelni semmiféle manikűrben. Az elsőt, amit vele készítettem nem is tetszett és el is romlott igazából, mert az akkori fedőlakkom teljesen felbuborékosodott reggelre, így még suli előtt kénytelen voltam lemosni annyira ronda lett. De ez talán a sors keze volt azért, hogy készítsem el ezt a második manikűrt, amit viszont már imádtam. 

A körmeim alapja egy fehér Da Vinci lakk. Itt alkalmaztam életemben másodszor az átmenetes nyomdázást, amit imádok! Azóta le sem szállok róla, állandóan ezt csinálom. A nyomdázáshoz használtam sárga, lila, kék és rózsaszín lakkokat és a BP-L013-as lemezt a cikk-cakk mintához. A matrica a gyűrűsujjamra és a középső ujjamra került. :)





Ha tetszett a matrica, akkor ITT tudjátok megvásárolni önmagában. Ha pedig csomagban szeretnétek, akkor ITT, amihez ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


6 megjegyzés:

  1. Mindkettő mani szuper lett, az első tetszik a legjobban, de a második nyomdázása is csudiszép <3 *_*

    VálaszTörlés
  2. Nekem az első nagyon tetszik, a másodikhoz viszont szinte mindenféle szín és minta illik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszik! :) Igen, kb. Mindenfele, de en csak ilyen elenkebb szinekkel tudtam elkepzelni. :D

      Törlés
  3. Tényleg nagyon jó manikűrök születtek! Nem is tudnék kedvencet mondani...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Nos, ezek kozul most en sem annyira. Mindkettot szerettem. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena