2016. július 8., péntek

676. bejegyzés: Born Pretty Store BP-W17 water decals


Sziasztok! 
Újabb ív matricát mutatok most meg nektek. Ezúttal a BP-W17-est. 

Őszintén megmondom, hogy ezt a matricát utáltam. Az alsó részt még nem is, de a felső szörnyű volt nekem. Semmiféle körítést nem tudtam hozzá kitalálni. Két manikűr is készült vele, mert az elsőnél narancssárgát használtam mellé de utálom ezt a színt. Ahogy ránéztem a manikűrre azt gondoltam, hogy fúj.. úgyhogy le is mostam. A másodikat is utáltam, de úgy döntöttem már másikat nem fogok csinálni, mert ebből ennyit tudok kihozni.


Szóval ez lenne a matrica. Az alsó rész tetszik, mert kék, de a felső rész színeivel egyáltalán nem tudtam kibékülni, ha más lenne talán tetszene. :)


Ez lenne az a borzalmas felső rész. Én biztos vagyok abban, hogy van akinek tetszik. Sőt, szerintem sokaknak tetszene. De én úgy vagyok bekódolva, hogy utálom a narancssárgát. Vannak ilyen színű lakkjaim bőven, de szinte mindet kaptam valahonnan. Egyetlenegyet vettem magamtól, de csak azért, mert gyönyörű arany pelyhek vannak benne. És ebben a matricában nem elég, hogy narancssárga van, de piros is és ehhez még a kék is társul. A piros és a kék pedig szintén az ellenségeim, de csak ha együtt vannak, külön imádom őket. Szóval ez a hármas, nálam nagyon gyilkos..

Na, de megpróbáltam belőle kihozni, amit lehetett. Ha nem ezekkel a színekkel lenne a manikűr akkor valószínűleg szeretném, de így nem. 

Nos, a matrica a gyűrűsujjamra kerül fel fehér alapra. A középső körmömet aranyra festettem a Lovely arany homoklakkjával, amire kentem egy réteget egy Tribal márkájú arany csillámos lakkból. A többi körmömre pedig átmenetes nyomdázást készítettem a gyilkos hármasból. :D





Nos, ezzel a résszel már jobban ki voltam békülve. A kék az egyik kedvenc színem. Alapnak használtam az Essence play with my mint lakkját a hüvelykujjamon és a gyűrűsujjamon, a többi körmömre pedig egy fehér Lora lakk és egy kék Lora lakk került fel és a matrica nélküli körmeimre csillámos lakkot is használtam.






Ha megtetszett a matrica, akkor ITT tudjátok megvásárolni magában, ITT pedig csomagban. Ha utóbbit szeretnétek, akkor használjátok az MFSQ10 kódomat és 10% akcióban részesültök. :)


4 megjegyzés:

  1. Mindkét manikűr tetszik. nekem a felső matrica jön be inkább. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok, hogy tetszenek! :)
      Es orulok, hogy tetszik a matrica! Gondoltam, hogy valakinek ugyis fog, attol, hogy nekem nem. :D

      Törlés
  2. Az alsó tetszik jobban, de a másik sem rossz ám, a felső matrica is használható kék vagy piros lakkokkal is, ha nem szereted a narancsot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A matricatol magatol is kiraz mar a hideg.. Ez a szinparositas nagyon nem az esetem. :( Ugyhogy inkabb el is felejtem a jovoben a letezeset. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena