2016. október 12., szerda

702. bejegyzés: Born Pretty Store BP-19 nyomdalemez


Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben az egyik lemezt mutatom be nektek, amit a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre. Ez a BP-19-es számú. 


Ez a lemez is elég szezonális, mivel sok levélminta kapott rajta helyet, amit szép őszi mintákhoz lehet felhasználni. A lemezen négy egész körmös minta és négy egyéb nagyságú minta kapott helyet. A lemez minősége a szokás BPS minőség, szóval jól működik. :)


Készült egy pár manikűr is a lemezzel:
Ezt a manikűrt még nyáron készítettem az LFP trópusi fordulójára. A bejegyzést ITT olvashatjátok. A második manikűrömhöz, bár nem nagyon látszik, de használtam a lemezt. Arannyal nyomdáztam lila alapra. A bejegyzést róla ITT olvashatjátok. Itt is arannyal nyomdáztam, viszont bordó alapra. Igazi őszi manikűr lett. ITT olvashattok róla.Ha tetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)1 megjegyzés:

  1. Jók ezek a leveles manik meg a lemezek, nekem csak egy leveles lemezem van, szóval azzal nyomdázok egész ősszel, kicsit uncsi.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena