2017. január 24., kedd

717. bejegyzés: Born Pretty Store BP-L018-as nyomdalemez


A BPS tesztcsomagomba kértem nyomdalemezeket is. Most az egyikről, a BP-L018-asról írok nektek egy kis összefoglalót. :)




A lemez minősége a szokásos Born Pretty Store minőség, szóval nagyon jól működik. 14 nagy, teljes körmös minta van rajta, ezek az első két sorban helyezkednek el. Az alsó sorban 8 kisebb minta van. A minták igazán változatosak, de mindenképpen télies, karácsonyi lemeznek mondanám. A minták között találunk sok norvég pulcsimintát, matrjoska babákat, rénszarvasokat, hópelyheket, tollat. :)

Készítettem néhány manikűrt is a lemezzel:



Erről a lemezről bejegyzés is készült, amit ITT tekinthettek meg. Erről a lemezről a második sor harmadik és negyedik mintáját használtam fel hozzá.





Erről a manikűrről is készült bejegyzés, amit ITT olvashattok el. A második sor második mintáját és az utolsó sor utolsó előtti mintáját használtam fel hozzá.



Ehhez manikűrhöz az első sor harmadik és a második sor második mintáját használtam fel. A világoskék alap az AVON rained wash lakkja, a fehér pedig a Moyra sugar sand kollekcióból való. 



Ebben a manikűrben is az utolsó sorból a szarvast használtam fel. Az alap a Moyra Suede effect kollekcióból való.




Nos, ha tetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

2 megjegyzés:

  1. látom a szarvas nagyon bejött :P nekem is megvan ez a lemez, imádom, bár sajnos csak karácsony után jött meg :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imadom a szarvast! :) En tavaly jartam igy a karacsonyi lemezekkel.. :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena