2017. január 31., kedd

724. bejegyzés: Karácsonyi ajándék a Born Pretty Store-tól


Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben a Born Pretty Store-tól karácsonyra kapott ajándékokat szeretném nektek megmutatni. Nagyon örültem neki, amikor a kapcsolattartóm küldött egy üzenetet, hogy küld nekem egy ajándékcsomagot és boldog karácsonyt és új évet kívánt. Nagyon kedves dolog volt ez szerintem a cégtől. Amikor pedig megérkeztek a terméket nagyon örültem, ugyanis nagyon szép dolgokat kaptam. :) Volt, amiről külön bejegyzést is írtam, viszont a többi dolgot is szerettem volna nektek megmutatni.

A csomag tartalma:



Erről a lemezről egy külön bejegyzéstis írtam, mert nagyon-nagyon tetszik és az egyik kedvencem lett. Külön örültem ezeknek a Harunouta lemezeknek, mert még nem volt szerencsém kipróbálni, de ezzel lehetőségem nyílt rá. Nagyon szép Harunouta lemezek vannak amúgy a webshopban, úgyhogy tuti bővülni fog velük a készletem. :) A lemezről írt bejegyzést ITT nézhetitek meg.


Egy kis méretű Harunouta lemez is lapult a csomagban. Őt még nem próbáltam ki, mert valahogy nekem nem illik a télbe ez a tengeres-óceános téma, szerintem majd nyáron veszem elő. :)


A holografikus pornak is nagyon örültem, mert mióta megjelentek a webshopban azóta ki szerettem volna próbálni. Írtam róla bejegyzést is, amit ITT nézhettek meg. 


A csomag utolsó darabja egy 10 darabos karácsonyi lehúzószett volt. Nagyon kis aranyos minták vannak rajta és szerintem fájna is a szívem őket összekenni lakkal. Úgyhogy nem hiszem, hogy sokszor használatba veszem majd őket, de mindenesetre nagyon örültem nekik, mert nagyon kis szépek. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena