2017. február 2., csütörtök

726. bejegyzés: Born Pretty Store Celebration BPX-L008 nyomdalemez


Sziasztok! Ebben a bejegyzésben az utolsó lemezt mutatom meg nektek, ami még decemberben a Born Pretty Store-tól érkezett tesztelésre. A termék az ünnepi kollekcióból való, úgyhogy tele van karácsonyi mintákkal. 11 egész körmös téglalap alakú minta és 15 kisebb minta található rajta.



Néhány manikűr is készült a lemezzel:



Ennek a manikűrnek az alapja az Essence Play withy my minth lakkja. A gyűrűsujjamat viszont a Moyra ezüst csillámos lakkjával díszítettem. A manikűrömhöz a második sok első mintájából készítettem egy nyomdamatricát. 



Itt a manikűröm alapja a Lovely Baltic sand Nr. 9.-es lakkja. A gyűrűsujjamé pedig a Moyra sugar sand fehérje. Fehérrel nyomdáztam a kék körmeimre a második sor harmadik mintáját.



Ennél a manikűrnél a piros alap az AVON Cherry jubilee lakkja, a gyűrűsujjamon lévő alapot pedig kevertem átlátszó és fekete lakkból. A fekete körmömre nyomdáztam az első sor első mintáját. 




Nos, ha tetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megrendelni. Ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena