2017. július 12., szerda

746. bejegyzés: Europe tour nail art challenge - Málta



Sziasztok! 
Ma kezdődik az Europe tour nail art challenge, amiről ITT olvashattok.
Az első ország, amit választottam azért lett Málta, mert ez egy igazi szigetország, egy olyan hely, ahová szívesen odaképzelném magam, amikor nyugalomra vágyom. Véleményem szerint igazán nyárias körmöket lehetett ehhez a témához készíteni, meg persze bármi mást is. :) Készítettem egy montázst az ország képeiből inspiráció és ráhangolódás gyanánt (a képeket Pinterestről gyűjtöttem).


Tehát egy olyan manikűrt készítettem, amit szívesen viselnék ha ide utaznék. Nagyon nyárias lett szerintem, élénk színeket használtam. :)




 A manikűröm alapszínei a sötétkék, a neon rózsaszín és a fehér. A kisujjam és a hüvelykujjam az AVON Inky blue-t viseli, a mutatóujjam pedig egy Aden rózsaszín lakkot. Ugyanezekkel a lakkokkal festettem a mintát a középső körmömre fehér alapra vékony ecsettel. Ez a minta nagyon bajos volt számomra... 4x festettem újra. Az első nagyon tetszett és tökéletesnek éreztem, de egyszer sem sikerült ugyanúgy megfestenem... A gyűrűsujjamat különlegesre szántam. A műkörmöknél most divatban lévő kagylóeffektet próbáltam körömlakkokkal megvalósítani nem olyan sok sikerrel. Tapintani érdekes volt, de így képeken nem igazán látszik a lényeg. Sokáig tartott amúgy megcsinálni, mert rengeteg réteg lakkból pacsmagoltam össze, végül is elfoglaltságnak jó volt. :) Díszítettem még a kis kagylómat kövecskékkel és gyöngyökkel. 

Nézzétek meg a többiek munkáját is:


1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena