2017. július 22., szombat

748. bejegyzés: AVON color trend METAL LOVE


A legutóbbi AVON katalógusban új, metál lakkokat fedeztem fel. Ki is választottam közölük a legérdekesebbet kipróbálni. A választásom a "Metal love" nevűre esett. Ez egy olyan metál lakk, ami néhol bórdós-lilás, néhol pedig zöldes fényű. Azt már az elején elmondom, hogy sajnos üvegben sokkal jobban tetszik, mint felkenve... :/ :)





Az üvege és az ecsete olyan, mint a többi color trend lakknak. A lakk pedig már 2 réteben teljesen jól fed. A tartósságáról nem tudok mint mondani, mert sajnos csak kipróbáltam. Ősszel majd újra előveszem, de ebben a nyári időszakban nem tudtam magamon elviselni ezt a sötét színt. :) Sajnos csíkozódik is rendesen a lakk, de próbáltam úgy felkenni, hogy ezt egy kicsit korrigáljam.







Napfényben viszont nagyon szépen csillog. 




3 megjegyzés:

  1. Érdekes színe van, nekem tetszik! Ősszel persze biztos jobban megkedveled, leveles mintával mondjuk :) A pici Avon lakkokat én a mini kupak és ecset miatt nem szeretem, pedig jó az állaguk meg a színük is.

    VálaszTörlés
  2. Ezt én is figyeltem a katalógusban, hogy olyan duochrome beütésű. (-: Én egy lilát rendeltem meg a Heavy Metal nevűt, leginkább a neve miatt, meg hogy lila. :D

    VálaszTörlés
  3. Valóban szép árnyalat, én sem tudnám elviselni most, nyáron.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena