2017. július 24., hétfő

749. bejegyzés: Europe tour nail art challenge - Olaszország


Újabb országba utazunk az Europe tour körömkihívással. Most Olaszországot célozzuk meg. Nagyon szeretnék egyszer eljutni ebbe az országba. Sajnos eddig még nem voltam, de képeken nagyon elvarázsolnak a tájak, amiket látok és az ételek is nagyon tetszetősek nem utolsó sorban. :) Ami pedig még nagyon fontos, hogy nagyon romantikus helynek tartom, erre is épül a manikűr, amit alkottam.

Kezdetben egy hangolódó montázst hoztam az országról (a képeket az internetről gyűjtöttem) :)


Nos, mint már említettem egy romantikus manikűrt alkottam. Szerettem volna rajta egy olyan képet megörökíteni, amiben saját magamat is beleképzeltem. A manikűr engem és a páromat kívánja ábrázolni az Olasz tengerparton, amint éppen egybekelünk... :D Na, hát igen, amint látszik még mindig naiv kislány vagyok. :D :D :D

Nos, a manikűr alapja egy átmenet az AVON Lemon sugarjából, a Rain washedjéből és az Emerald cityjéből készült. A gyűrűsujjam alapja Moyra 101-es ezüst csillámos lakkja. A rózsamintát egy Ebay-es lemezről nyomdáztam, ami pontos mása a Born Pretty Store BP-25-ös lemezének. A szerelmespár szintén BPS lemezről való, méghozzá a BP-L021-esről. A felirat a gyűrűsujjamon pedig a BP-72-esről. A nyomdázásokhoz szintén BPS nyomdalakkokat használtam. :)







Nézzétek meg a többiek munkáját is:


2 megjegyzés:

  1. nagyon szuper manikűr lett. én valahogy benéztem a dátumot, és csütörtökre emlékeztem, igyekszem a fordulóval hamar elkészülni :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, tényleg nagyon romantikus :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena