2014. május 3., szombat

169. bejegyzés: Mini ADEN lakkok :)



Újabb teszteket hoztam nektek. Igaz most egy bejegyzésben 3 lakk fog szerepelni. Még a névnapomra a barátomtól kaptam 3 mini ADEN lakkot. Ezekről hozok most nektek tesztet. 
Mindegyikről ugyanazt tudnám elmondani. 6 ml-t tartalmaznak a kis üvegek. 190 forintért vettük őket. Nem is tudnék választani, hogy melyik a kedvencem, mert mind a háromba ugyanúgy szerelmes lettem. Mindegyiket másért szeretem. Amúgy a száradási idejük tökéletes, talán egy perc sem kell, hogy megszáradjanak. És két rétegben már tökéletesen fednek. A tartósságukról nem tudok mit mondani, mert őket is egy nap után lemostam. Az ecset picike ezért nem a legkönnyebb dolgozni velük, de ennyi pozitívum mellett a szerelem még nem múlt el. :))


Őt mondjuk azért szeretem, mert elég visszafogott színe van. Már régóta szeretnék ilyen színű lakkot. Olyan nude árnyalatnak mondanám, de talán inkább barna.. Tök mindegy. :D





***


Őt pedig azért szeretem, mert a neon színekből és a rózsaszínekből sosem elég. Főleg, ha a kettő egybe van vonva. Már van egy ilyesmi színű lakkom, de az egy kicsit világosabb árnyalat. És ez jobban is tetszik, és jobban is fed. Mint már említettem 2 rétegben tökéletesen fed. 




***

És őt azért szeretem, mert csodálatosan gyönyörű színe van. Kevés lila lakkom van.. Na jó annyira nem kevés, csak nem annyira sok... :D De ennek a lilának nagyon megtetszett a színe és rögtön meg is vettük. Talán az nyűgözött le benne, hogy ilyen szép csillámos. Nem tudom. De ez szerelem. :))))




Meg van valamelyik lakk nektek?
Szeretitek ezt a márkát?
Melyik tetszik nektek a legjobban?







4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena