2014. július 28., hétfő

220. bejegyzés: Júliusi körömkihívás - Dinnye


Az utolsó napjához érkeztünk a júliusi körömkihívásnak. :( Ez azt is jelenti, hogy júliusnak vége és már csak egy hónap van a nyári szünetből.. És még csak most kezdődött. :(
Ez a mani teljesen a fejemből pattant ki. Mindenféle inspirációkeresés nélkül készült, pedig nálam az ilyesmi tök ritka. Igaz véleményem szerint a kihívásban ez a mani sikerült a legrosszabbul, másikat meg már nem csináltam.. Nem jöhet mindig minden össze tökéletesen. :)
Nos.. A manikűr úgy készült, hogy minden körmömet kifestettem fehérre alaplakként egy rétegben. Erre jött egy saját világoszöld franken lakk, amit még régebben kevertem, egy másik zöld sötétben világítós lakkból is, szóval a körmeim most világítanak a sötétben! :D Sajnos a kevert lakk nem fed valami jól, de ezt a színt álmodtam meg a dinnyékhez szóval megoldottam a dolgot az alaplakkal. :)  A kisujjamon és a hüvelykujjamon fedőlakként a Pretty shimmer strips lakkját használtam. A dinnyék a többi 3 ujjamra kerültek. Őket úgy oldottam meg, hogy először festettem egy háromszöget, ezeknek a 2/3-át befestettem pirosra és a körmöm körömágy felőli végén pedig húztam sötétzölddel egy görbe vonalat. Aztán a piros részbe befestettem a magokat is feketével pontozó segítségével. Erre jött a fedőlakk és kész is. :)





Használt lakkok:
fehér:
 Lora
sötétzöld: AVON - sequined turquoise
világoszöld: saját franken lakk
csíkos fedőlakk: pretty shimmer strips black and white
sima fedőlakk: classic charming 01
fekete: CR
piros: AVON - real red


Ti szeretitek a dinnyét?
Van sötétben világítós lakkotok, szeretitek?


2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena