2014. november 8., szombat

307. bejegyzés: Lakkozz! Fotózz! Posztolj! 10. - Kedvencek


Sok-sok kimaradás után újra LFP van, de sajnos utoljára. :(
Nagyon sajnálom, hogy pillanatnyilag vége van és remélem, hogy folytatódni fog és most csak szünetel. :(
A mai forduló a Kedvencek címet kapta, ami azt takarja, hogy kiválaszthattunk egy témát az eddigiekből és arra alkothattunk újra valamit. Én a Fantázialényeket választottam, ami a 6. forduló témája volt. Erre anno egy unikornisos manit készítettem és ez most sem volt másképp. :)
Megmutatom nektek most mind a két manit. A régi bejegyzést IDE kattintva tekinthetitek meg.
És ő volt az akkori alkotás:



Na, de ennyi elég is volt a régiről. Következik az új. :D

Már nagyon vártam, hogy megmutassam nektek, mert úgy éreztem, hogy ez jól sikerült és nagyon-nagyon imádtam. Bár Instagramra már kiraktam akkor, amikor elkészítettem, mert nem bírtam ki. :3 Na, jó természetesen nem egy mestermunka, de az én képességeimhez képest jól sikerültnek éreztem. :)

Az összes körmömre készítettem egy átmenetet szivaccsal lila és rózsaszín lakkal. Aztán erre fekete lakkal és vékony ecsettel fogalmam sincs minek nevezhető mintát festettem. Aztán erre fedőlakként az NYC supernova lakkját kentem. A kis unikornisom pedig a középső ujjamra került és el is neveztem Fluffy-nak. :D Bár Fluffy-val nem sokáig voltunk együtt, mert őt is hamar lekapartam, de 2 napig azért tudtam ellenállni. És ez is elég hosszú idő.. Nem nagyon szokott mani ennyi ideig a körmeimen lenni. :)








Hogy tetszik nektek a mani? :)



14 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena