2014. november 8., szombat

308. bejegyzés: Novemberi körömkihívás - GEOMETRIA - Kör



Tovább haladunk a Novemberi körömkihívásban is. A mai alakzat a kör volt. :)
Mint említettem ebben a kihívásban most nem ecsettel fogok festeni, hanem ilyen kis díszítődolgokat használok. A mai manit elég egyszerűen oldottam meg. A kisujjamra, a gyűrűsujjamra és a hüvelykujjamra egy Lora lakkot kentem fel, amire fedőlakként egy glitteres Sissi lakkot használtam. A mutatóujjamra és a középső ujjamra pedig egy saját kevert lakkot kentem és ezekre az ujjaimra kerültek a kis köröcskék is. :)






7 megjegyzés:

  1. Szia!

    Csini lett! Annyira jók ezek a kis karikák!
    Hogy tudod a karmocskádon marasztalni?
    Hol szerzed be?

    Üdv:
    TusKa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Koszonom! :)
      Egy 100-as boltban vettem. 6 tegelyes kiszerelesben voltak. Ezek a kis korok voltak az egyikben. De szerintem barhol elofordulhatnak. :)
      A kormeimre kenek 2 reteg lakkot es amig meg nem szarad meg jol belenyomkodom. Es meg, ha akarom sem nagyon tudom leszedni, csak a lakkal egyutt. :)

      Törlés
  2. Megmondom őszintén, nekem pont ezek a körös glitterek nem tetszenek. Nekem is van hasonlóm háromszögesben, azokat sem hordom éppen ezért, szerintem gusztustalanul állnak a körmön, nem lehet őket szépen felhelyezni és még ki is állnak a körömfelületről. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En sem szeretem egyebkent oket. En sokkal jobban szeretem ecsettel disziteni a koreimet. Neha-neha egy kis kovet rahelyezek, vagy ha a helyzet megkivanja akkor tobbet is. Es hiaba nem szeretem az ilyeneket olyan kis szepek a tegelyekbe, hogy olyan bolond vagyok h megveszem. Pedig tudom, hogy nem surun fogom oket hasznalni. :( De ezt a kihivast pont az ilyen kis diszitobigyoimra szentelem, mert soha nem hasznalom oket es probalkozom veluk. De egyebkent ezek a kis korok nem akadtak bele semmibe es nem alltak ki a kormomrol es ez eleg meglepo is szamomra. :o :)

      Törlés
  3. Ó, viszont az kimaradt, hogy a barna Lora a topperrel, illetve az általad kevert lakk is nagyon-nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena