2015. szeptember 27., vasárnap

554. bejegyzés: Inspirations


Nos, mivel újabb hét ért véget így újabb inspirációs képválogatás következik.
A múlthéten volt a körmös adag most pedig következik minden, ami tetszik, de nem körmös. 
A képeken a We heart it oldalon találtam. Ezzel a bejegyzéssel most az a célom, hogy a ti kis fejecskétekben is őszi hangulatot teremtsek, ha még nincsen.. Bár nálam már nagyon az van. Szeretem ezt az évszakot, mert az idő nálam ilyenkor pont ideális. Szeretem azt az időt, amikor egy pulcsiban, maximum egy bőrkabátban, kis dzsekiben vagyok és nem fázok, de nincs is melegem. :)



 Annyira nagyon cukiik, hogy belehaloook. *____*


Huuu, de nagyon lennék a kedves fényképező személy helyében a kis drágám társaságában persze. Nagyon imádok piknikezni, hát még ha ilyen kilátás tárulna elém. :3








Ha már piknikezésről van szó, akkor a szalonnasütés és tábortűz is ide sorolható. Barátok vagy család társaságában nagyon szuper dolog. Én nagyon szeretem. Mellesleg a tüzet is imádom nézni, el tudom nézni percekig, egyszerűen elbűvöl. :)














Szerintem bátran kimondhatom, hogy beköszöntött a gyertyás szezon is. Én személy szerint nagyon szeretem a gyertyákat és, mint írtam ez előző képnél is, sokáig el tudom bámulni a kis lángot, ahogyan és és lobog. Ezt pedig a fincsi illat már csak feldobhatja. :)












Szívesen elfogadnék egy ilyen kis házikót egy fenyőerdő közepén, ahol senki nincsen. Amikor már nagyon elegem lenne a nyüzsiből csak kijönnék ide valakivel, akivel szeretnék és kipihenném magam. :)
























Ilyenkor ősszel nagyon szeretem a ködös időt is. Reggel, amikor megyek a buszhoz még mindig lent van és annyira szép tud lenni. Igaz, a hajam nem szereti, de ha alapból felfogott hajjal indultam el még emiatt sem kell aggódnom. Na, aztán amikor reggel már fagyni is szokott és tiszta dér minden, az is nagyon csodás. :)







Meleg, kötött pulcsik minden mennyiségben. <3









Ezt a kis sarkocskát ide nagyon elfogadnám magamnak. Itt aztán simán be lehetne kuckózni magunkat olvasgatni vagy bármit csinálni. És, amikor reggel felkelnék még a napocska is pont rám sütne, hihi. :3


Ezek nagyon kis cukik és nagyon szépen meg vannak csinálva, de nekem biztosan nem ízlene. :D


Ez nagyon kreatív ötlet és megcsinálni is nagyon egyszerű. Halloween-i buliba szuper dekoráció lehetne. :)


Ez pedig egyszerűen csak csodás. <3



Melyik volt a kedvenc képetek? 
Ti szeretitek ezt az évszakot? :)



4 megjegyzés:

  1. Talán a piknikes és a kuckós. No meg az állatok.... Nagyon tetszik a poszt. Itt most esik az eső, és lehűlt az idő, és olyan jók voltak ezek a képek, hogy az ember az ősz szebbik oldalát lássa. ((-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszik a bejegyzes! :)
      Itt is ilyen ido van, bar en igazabol szeretem az ilyet. Igaz, jobb bentrol nezni, mint kimereszkedni, de meg mindig szivesebben mereszkedem ki az ilyen idore, mint a kanikulara. :)

      Törlés
  2. Az a kutyuli de édes! Amúgy azt a kuckózós sarkocskát én is nagyon elfogadnám! Egyszerűen imádom! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon cukiii! *______*
      Hat nem bannam, ha lenne egy ilyen kis kuckom a szobamban. :3

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena