2016. április 18., hétfő

648. bejegyzés: Manikűrvadász 25.


Elérkeztünk a manikűrvadász 25. fordulójához, amit most Ciiska szervezett meg. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan megy az idő. Még emlékszem mikor először jelentkeztem az első vadászatomra a 3. fordulóban és azóta mindegyiken részt veszek. :)

Én ezúttal páromnak Dorcy-t kaptam, a Probably blog íróját. Szeretem a blogját és manikűrök terén is szépeket alkot. Én most az LFP! egyik volt témájára készített maniját, a Shabby chic stílusú csodaszép körmeit választottam. Annyira tetszik ez a dolog, hogy még ebben a játékban is erre alkotok. :D 

A manikűrt elég hasonlóan készítettem el. A gyűrűsujjamra és a középső ujjamra egy Born Pretty Store körömmatrica került, amibe összesen négyféle virágos matricát találunk, én ezek közü egy rózsaszín rózsásat választottam. A többi körmöm alapja az AVON color trend pout lakkja, amire fehérrel nyomdáztam csipkét Dorcy saran wrapja helyett. Na, meg persze a kis gyöngyöket sem hagytam ki, bár többször meggondoltam végül tegyek-e rá díszítésnek, mert többször szedtem le a már elkészült kompozíciót, de végül ezzel a felvitellel meg voltam viszonylag elégedve. :)



És az enyém: 





A matricát a Born Pretty Store-os tesztcsomagomba választottam be. Nagyon tetszenek az ilyen mintájú manik és ezt az ilyen kis matricákkal lehet a legkönnyebben megoldani, főleg ha az ember hatalmas időhiányban szenved. Nem is tudom eddig miért nem használtam ilyeneket, de most kértem bőven a csomagba, úgyhogy lesz rá elég alkalmam. A matrica amúgy egy négyes csomagban kapott helyet. A többi kis társáról más bejegyzésekben lesz majd szó. És amúgy tökéletesen működik, könnyen lejött a papírról és a felhelyezést is megoldottam. :)







Ha megtetszett, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)




Nézzétek meg a többiek munkáját is :)

28 megjegyzés:

  1. Jajj nagyon tetszik! Már vártam hogy vajon mit fogsz választani tőlem, de valamiért éreztem hogy az egyik virágos mani lesz :) Nagyon szépen megoldottad, ügyes vagy! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Orulok, hogy tetszik! :) Hat igen, a viragok a mindeneim manikurokben. :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, igazán különleges a tiéd is és az eredeti is :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás lett!Annyira jól állnak neked az ilyen manikűrök :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! En is az ilyeneket viselem a legszivesebben. :)

      Törlés
  4. Nagyon szép mindkét manikűr! :)

    VálaszTörlés
  5. Az eredeti és a levadászott manikűr egyaránt gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, istenien állnak neked az ilyen élénk virágos manik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! Nekem is ezek a kedvenceim magamon. :)

      Törlés
  7. Nagyon szép lett szerintem is, külön tetszik a gyöngyök elhelyezése. (-:

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű lett! Annyira szép, kifinomult lakkozás. :)

    VálaszTörlés
  9. Szép lett,nekem nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon-nagyon cuki lett! Olyan kis vidám és édes :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena