2016. június 24., péntek

662. bejegyzés: Lady Queen BC3 stamp plate



A Lady Queen webshopból választhattam nemrégiben tesztelésre pár dolgot. :)

Az egyik ez a nagyon szép csipkés lemez, ami a BC3-as számú. Meg kell, hogy mondjam kellemesen csalódtam ebben a lemezben. Azt gondoltam, hogy nem fog működni és amikor először fogtam a kezemben és végigsimítottam a mintákat még akkor is úgy éreztem, hogy nem lesz jó... Aztán, amikor először alkottam vele leesett az állam, mert tökéletesen lehet használni. Olyan leheletvékony kis vonalakból állnak ezek a minták, hogy azt gondoltam lehetetlenség felvenni. De még jobban elkápráztat, hogy ilyen szép kis minták lehetnek általa a körmömön. :)

Nos, ő lenne a lemez:


És beszkennelve is:


Összesen 21 minta található rajta. 14 egész körmös - melyeknek magasságra 2 cm, szélessége pedig 1,3 cm - és az utolsó sorban 7 olyan, ami nem egész körmös. Nekem minden minta jól működött, meg vagyok elégedve a lemezzel. :)





Készítettem vele egy pár manikűrt is bár ezekkel már voltak bejegyzések a blogon, így nem részletezném az elkészítést és egyebeket, mert a linkre kattintva eljuttat titeket a bejegyzéshez, ahol elolvashatjátok. :)


Erről a manikűrről a bejegyzést ITT olvashatjátok. A második sor utolsó mintájával készült, Igazából emiatt a minta miatt szerettem volna az egész lemezt, mert rögtön láttam a fejemben egy koncepciót, amit meg akartam valósítani. :)





A következő manikűrhöz - amiről ITT olvashattok már egy csipkés mintát használtam, a 2. sorból az 5.-et. :)





Erről a manikűrről ITT olvashattok. Ehhez a 2. sor 6. mintáját használtam. :)



Nos, ennyi lenne. :)
Ha tetszett a lemez, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az NOLC15 kódomat, akkor 15% lejön a vásárlásotok összegéből. :)


4 megjegyzés:

  1. Jók a minták, meg a manik is, tényleg hihetetlen, hogy jól működik a finom minta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon meglepo volt! :)
      Orulok, hogy tetszenek a manikurok! :)

      Törlés
  2. Nekem egy másik csipkés lemez van meg a kollekcióból, de legszívesebben az összeset beszerezném. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat en is remelem lesz meg lehetosegem valasztani toluk tesztelni, mert 3 honapig tartott letesztelnem egy matricat meg ket lemezt az erettsegi miatt.. :(
      Ha lesz akkor en is tuti valasztok meg az ilyenekbol. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena