2016. október 5., szerda

698. bejegyzés: Born Pretty Store átlátszó nyomdázó és lehúzó


Sziasztok!
A Born Pretty Store-os tesztcsomagomba beválogattam egy átlátszó nyomdázót is. Nos bevallom, hogy nem lett a kedvencem. Nem működik olyan tökéletesen, mint a már megszokott kis nyomdázóm, de azért jól működik ő is. Mindenesetre maradok a réginél, de talán egyszer majd vele is jóban leszünk. :)


Nos a nyomdázó elég kemény a nálam megszokotthoz képest. Teljes erőmből ennyire tudtam az ujjamat belenyomni.


Nagyon jól átlátszik, rendesen lehet látni, hogy hová is szeretnéd tenni a mintát.


Nos, hát a lehúzókat csak annyira említeném meg, hogy használhatatlanok.. Nem is tudom, hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen vastag kicsi kis izét lehúzónak adjanak.. Van a Born Pretty-nek másfajta lehúzója, azok szuperek, imádom őket, de hát ezeket komolyan nem értem. :D

Nos, többféle lakkal, többféle mintát próbáltam nyomdázni papírra. Van, amelyik igazán jól sikerült vele, de van, amelyik nem.. Persze ez valahol lehet, hogy az én szerencsétlenségem vagy a lakk hibája, de olyan lakkokat próbáltam összeszedni, amiket amúgy is használok nyomdázáshoz. A minták a Born Pretty Store BP-L025-ös lemezéről valók.













Ha tetszett a nyomdázó és a lehúzó, akkor ITT tudjátok megvásárolni. Ha pedig használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% lejön a vásárlásotok összegéből. :)

1 megjegyzés:

  1. Teljesen leszoktam a kemény nyomdázókról. Nem értem, mi értelme az átlátszó kemény nyomdázónak, mert görgetni kell és akkor könnyen csúszik a minta, nekem ez a bajom a lila hengeressel is. Lehúzóm van mindenféle, nagy hajlékony meg ilyen is, nekem mindegy, mivel húzom le a lakkot, csak ne fém legyen.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena