2014. december 23., kedd

360. bejegyzés: Minta Mánia kihívás - Norvég / Kötött


Újabb fordulójával jelentkezünk ma a Minta Mánia kihívásnak.
A mai minta nem is lehetne más mint a norvég pulcsiminta. Szerintem ez eléggé kapcsolódik a karácsonyhoz. Amikor belekezdtem a kihívásba úgy gondoltam, hogy "TE JÓ ISTEN.. Ez biztos, hogy nem fog sikerülni".. Nos, két manit is készítettem, mert úgy éreztem, hogy az első nem lett az igazi. Körömszalagom sem volt sajnos, pedig a középső ujjamon lévő mintát mindenképpen szerettem volna belecsempészni. Na meg persze a rénszarvast is.


Az első manikűrt is megmutatom nektek, mert ezt matt fedőlakkal is lekentem és ezen a rénszarvas a gyűrűsujjamon van. :) Ezt még akkor csináltam, amikor Thimmyke kihirdette a kihívást, itt még nem volt körömszalagom, mert ez utáni héten jöttek meg E-bayről. Úgyhogy a mintát csak odaművészkedtem valahogy. :D



A második manikűr úgy érzem már jobban sikerült. Amióta ezt az elsőt megcsináltam azóta merek belefogni több türelmet igénylő, aprólékosabb festésekbe is. Mert ha ez sikerült akkor már sok minden sikerülhet.
A második manin a rénszarvas a hüvelykujjamra került és a minták is másak. Itt már volt körömszalagom, bár nem sokat segített, mert felhúzta az egész lakkot, amikor le akartam szedni, de majd ezt is kitapasztalom, hogy hogyan kell. Úgyhogy a középső ujjamon a minta azért lett olyan foltos, mert felhúzta a szalag a fehér lakkot. :( De többé-kevésbé sikerült kijavítani. :)
Előre szólok, hogy egy kicsit sok kép lesz, úgyhogy jó nézegetést kívánok! :)








4 megjegyzés:

  1. Nagy türelemre és elkötelezettségre vall, hogy szabad kézzel készítetted, minden elismerésem! Igazi karácsonyi hangulatú norvég mintás mani lett :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena