2015. április 4., szombat

439. bejegyzés: Gift swap


Az éven megrendezésre került egy húsvéti Gift swap is. Én Zitának küldtem ajit remélem tetszik neki és eltaláltam az ízlését. Nekem pedig Szilvi küldött. :) Már jelentkeztem az augusztusi fordulóra is anno, az is nagyon szupin sült el. És mivel a karácsonyi ajándékozós játékot kihagytam, örültem neki, hogy, most is van egy.


Nos, én nagyon szépséges és szupi ajikat kaptam. 
Volt benne egy nagyon cuki húsvéti képeslap egy nekem szánt üzivel. Voltak benne Balea termékek, aminek azért is örülök, mert hozzám dm nagyon messze található, errefelé csak Rossmann van. Legközelebb Nyíregyházán található. Ez van ha az ember ki van száműzve a világ végére lakóhelyileg. Na, nem azért mert nem szeretek itt lakni, mert imádok. De mindenhez olyan nehéz hozzájutni. :( Na jó, kicsit eltértem.. 2 Balea termék is volt a csomagocskámban.
Voltak még benne s-he termékek is, aminek szintén örülök, mert a márkát még nem ismertem csak hallásból, hiszen ez is dm-ben kapható. És egy Miss sporty körömlakk. És egy algás arcmaszk. :)


Szóval a s-he márkából 2 terméket is kaptam. Egy nagyon szép kék nyárias-tavaszias körömlakkot, az 507-es számmal és egy doboz körömdíszítő kristályt, amiben gyönyörű kis kövek vannak. :)
Kaptam egy Miss sporty lakkot is, ami a metal flip kategóriába tartozik. Örülök neki, mert nagyon tartottam a metálos lakkoktól és talán magamtól nem is mertem volna megvenni. Ennek pedig a színe is nagyon szép. :)


Balea termékből 2-t is kaptam. Egy nagyon isteni illatú cseresznyés ajakbalzsamot és egy pici kis kamillás kézkrémet. Nagyon örülök, hogy ilyen kis kicsike, mert a táskámban könnyebben elfér. No, és volt még egy algás arcmaszk is. Nagyon szeretem az arcmaszkokat. :)



Köszönöm szépen Szilvinek ezt a csoda kis csomagot! Nagyon örülök mindennek! :))) 





8 megjegyzés:

  1. nagyon örülök, hogy sikerült nagyjából eltalálnom a neked tetsző dolgokat, érdekes, hogy mivel nincs a közelben DM, ezeket annyira nem ismered, biztos megéreztem :))
    én is ilyesmi ajándékokat kaptam, amire valamiért nagyon vágytam, úgyhogy megint egy jól sikerült gift swap volt ez :)
    remélem lesz manikűr a lakokkal, kíváncsi vagyok rájuk "élőben" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen megegyszer! :)
      Mar mindkettot kiprobaltam egy-egy ujjamon, de termeszetesen manikurt is alkotok veluk hamarosan! Es a kis kovecskekkel is! *-*

      Törlés
  2. Szuper ajándékok tetszik nagyon! :)

    VálaszTörlés
  3. Hű, de jó csomag :) Az a duochrome lakk nagyon különleges :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena