2015. augusztus 5., szerda

519. bejegyzés: Beauty blogger TAG


A Zandras-cafe blogon találtam rá erre a kérdéssora. Nagyon régen volt már a blogon ilyesmi bejegyzés, úgyhogy arra gondoltam nem ártana már valami ilyesmi. Igaz, az én blogom nem konkrétan beauty témájú, de a kérdések amik benne szerepelnek nem is annyira térnek ki erre, szóval úgy gondoltam kitöltöm én is. :)

* Eredetileg egyenes vagy göndör a hajad? *

Hullámos. Nagyon csúnyán hullámos és ki nem állhatom! Minden reggel muszáj vagyok fél órát tölteni a hajammal, mert egyszerűen annyira utálom az eredeti formáját. Általában kivasalom, de nagyon nehezen vasalható. Most, hogy már megnőtt kicsit, így már egyre könnyebb dolgom van vele mondjuk. Próbáltam már a tartós hajegyenesítést is, de az sem jött be. Mindenféle könnyebb kezelhetőséget ígérő sampont spray-ket, de semmi eredményük nem volt. Túl erős a hajam és túl dús is. Abban bízom, hogyha még nő egy kicsit akkor nem lesz ilyen kezelhetetlen. :(
* A hajadat magadnak fested vagy fodrászhoz mész? *






Nem festem a hajamat. 17 éve ugyanazt a színt hordom és unalmas már egy kicsit. Szőkére festetném csak, semmilyen más színre, de amikor ombre festésem volt akkor annyira tönkretette a hajvégeimet, hogy kéthavonta vágatnom kellett a hajamat. Azóta megesküdtem, hogy soha többé. Pedig szerettem azt a fazont.

* Minden nap ugyanolyan a frizurád? *

Nem. Igaz, általában vasalom, mert szerintem ez áll a legjobban és úgy általánosságban mások szerint is. Sokszor felfogom. Szeretem így, mert kényelmes, de szerintem nem áll jól. Ezt is szoktam variálni, van, amikor befonom a lófarkamat. 
Na meg ünnepnapokon, meg néha, amikor kedvem támad begöndöríteni is, de ez nagyon időigényes, akár egy órás is lehet, sőt több is, mert sok hajam van és csak kicsi tincseket tudok egyszerre megcsinálni. 
Meg van az a vizesen becsavarós trükk, azt is szeretem, mert ha megcsinálom, akkor kb. 3 napig semmit nem kell csinálnom a hajammal, csak ugye hajmosáskor ez is kijön. Becsavargatni nagyon hosszadalmas, de néha megér annyit, hogy ne kelljen már 5:30-kor felkelnem és aludhassak legalább 50-ig. :D
A különböző fonásokat is szeretem, Youtube-on szoktam nézni ilyen vidiket és tanulgatok belőlük. Van, ami tudom, hogy nem sikerülne, azzal nem is próbálkozom, de ez, ami az első képen van nagyon egyszerű és nagyon tetszik is. :)
* A manikűrt-pedikűrt magadnak készíted vagy szalonba jársz? *

Szerintem ez egyértelmű. :D

* Milyen gyakran fested a körmödet? *

Minden nap. Van, amikor azzal készítem ki magamat, hogy most egy manikűrt hordok kb. 3 napig, de lehetetlen. Mások más dologgal vezetik le a feszültséget és máshogy lazítanak. Nos, én körömfestéssel. :)


* Csak nyáron vagy télen is fested a lábkörmeidet? *

Csak nyáron, de ha huzamosabb ideig ki van festve, akkor valamiért begyullad a köröm mellett a bőr a nagylábujjamon. Nem értem miért van ez. 

* Mennyi ideig tart a sminkelés nálad? *
5 perc, ha suliba megyek vagy akárhová. Akkor csak szempillaspirál van. Nagyon-nagyon ritkán használok fehér és fekete szemceruzát, vagy némi extrát. Ha buliba megyek akkor akár 15-20 percig is eltarthat. :)

* Mit sminkelsz először az arcodat vagy a szemedet? *

Csak a szememet sminkelem, az arcom nem. A bulira készített sminkben szerepel néha pirosító, azt mindig utoljára viszem fel. 

* Gyűjtöd a sminktermékeket vagy csak akkor veszel valamit, ha szükséges? *

Csak, ha szükséges. Bár van, amikor valami nagyon-nagyon megtetszik. Akkor azt megveszem. :D

* Milyen gyakran használsz műszempillát? *

Még soha nem használtam. 

* Teljes arcsminket készítesz minden nap? *

Nem, szinte soha. 

* Akkor is van rajtad smink, ha egyedül vagy otthon, vagy ha a családoddal vagy? *

Dehogy. Annak mégis mi értelme?!

* Elhagynád a házat smink nélkül? *

Persze, de azért jobban érzem, ha rajtam van az a kis szempillaspirál, szerintem sokat dob a megjelenésen.

* Mennyi "high-end" terméked van? *

 Semmi.

* Esténként eldöntöd, hogy mit veszel fel másnap? *

Igen, szinte mindig. Reggel amúgy sincs időm ilyesmire, mert itt hagy a busz. :D

* Milyen gyakran váltogatod a táskáidat? *



Suliban nem igazán. Minden nap sok könyvet és füzetet kell vinnünk, aztán egész napra kaját, innivalót és még a tesicuccnak is bele kell férnie, mert utálom a kezemben vinni. Na, meg amikor reggel elmegyek még nagyon hűvös van és mire délután háromkor jövök haza már kb. 10-15°-ot nőtt a hőmérséklet, így a levett ruháimat is ebbe pakolom. Egy nagy pakolós Nike táskám van erre a célra, amit nagyon szeretek. Amikor nem kell annyi cuccot vinni, akkor persze kisebb táskát viszek, de az ilyen eset nagyon ritka. Sulin kívül persze pedig úgy, ahogy az alkalom megkívánja. 

* Mikor kelsz fel és mikor fekszel le? *

Változó. Nyáron általában 2-ig fent vagyok és 10 körül kelek. Van, hogy annyira nem tudok aludni, hogy 4-ig is fent vagyok. Amikor suli van akkor pedig olyan 9-9:30 körül fekszem és 5:30-kor kelek. 

* Milyen gyakran sportolsz? *

Nem igazán. :/ A sport nem a barátom.

* Bal vagy jobbkezes vagy? *

Jobb.

* Milyen magas vagy? *

158 cm.

* Beszélsz idegennyelveket? *

Angolt 2. osztály óta tanulok, de még mindig nem tökéletes. Nem igazán igyekszem. Bár jövőre úgyis érettségi úgyhogy muszáj lesz most már majdnem tökéletesre csiszolni.
Nálunk 2 nyelvet kell tanulni, nekem a másik a német, bár csak azért tanulom, mert muszáj. Számomra elég furi nyelv és nagyon nehezek a szavak és a kiejtés, de amúgy megyeget, 4-es vagyok belőle.

* Vannak háziállataid? *



Hát vannak bőven állatkáink. Van két cicánk, egy fekete és egy fehér. A fekete már 6 éves, de a fehér még 3-4 hónapos. Van egy pulikutyusunk Buksi, nyuszik is vannak, teknősök, halacskák, mert van kerti tavunk és pipik is vannak. Meg a barátom két kutyusát is idetekintem, mert őket is nagyon szeretem.
* Milyen gyakran vagy Bloggeren? *

Nagyon sokat. Posztolni is elég sokat szoktam, bár mostanában annyira nem gyakran. De a hírfolyamot egy nap 5x-10x mindig megnézem. 

* Olvasol kommenteket blogokon? *

Igen, és kommentelni és elég sokat szoktam. :)

* Listát írsz azokról a termékekről, amiket más blogokon látsz és meg akarod venni? *

Nem, ha valamit nagyon akarok azt úgysem felejtem el. :D

* Milyen kamerát használsz? *




Sony DSC-W730

* Milyen gyakran takarítod a ki a házat? *

A szobámat szoktam, de itt is csak annyi a dolgom, hogy a dolgaimat rendben tartsam, mert Anyu amíg suliban vagyok a felmosást és az ilyesmiket elintézi, mert ő itthon van. :)

* Mi a kedvenc színed? *

Rózsaszín és világoskék.

* Káromkodsz? *

Néha. :(

* Mit csinálsz a nap hátralévő részében? *

Össze kellene vágnom egy videót, de nincsen kedvem, de akkor is ráveszem magam ezután. Aztán készíteni egy másikat, de majd azt csak délután, mert nagyon meleg van. Aztán este megyek a barátnőmhöz beszélgetni. :)




 Ha tetszett a TAG töltsétek ki ti is! :)




6 megjegyzés:

  1. nagyon tetszett ez a bejegyzés, érdekes volt személyesebb dolgokat is megtudni rólad :) óó és szuperül áll a göndör haj! :D
    amúgy azt akartam megkérdezni (csak mindig elfelejtem...) hogy használsz alaplakkot vagy bármilyen körömerősítőt? úgy irigylem, hogy a tieid ilyen erősek! a videóidban nem láttam, hogy használnál, de hátha van valami...:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszett! Es koszonom! :)
      Nem, tenyleg nem hasznalok, de most csak azert ilyen, mert nyar van, ha vege a nyarnak ugyis letornek es ujra pici lesz mind. :(

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszett! (-: Jó néha ilyen személyesebbet is olvasni. Lehet, hogy majd én is kitöltöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszett! :)
      Varom, hogy olvashassam a te valaszaidat is! :3

      Törlés
  3. Nekem is tetszett :) Jó olvasni másokról ilyen kis személyesebb dolgokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon orulok, hogy tetszett! En is szeretek mas blogokon ilyeneket olvasni. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena