2016. január 1., péntek

621. bejegyzés: Novemberi - Decemberi haul


Hát igen, a December ugye a Mikulás és a Karácsony miatt a sok új lakk és ajándékok hónapja is. Vártam is már rendesen, mert mostanában nagyon "kiéheztettem" magamat lakkok terén, mert szinte alig vettem mostanában újakat.. Vagyis május óta épphogy egy hónapban, ha becsúszott 3 db. Így most ezzel bepótoltnak vélem azt az időt. Bár ebben a két hónapban ékszerek is csúszogattak be és mások is. És három nyereményjátékon is mellém állt a szerencse. :)


Rival de Loop young Cracking nails #02 eldorado  
Rival de Loop young Glitter nails #04 million diamonds 
Rival de Loop young Holo nails #01 dreamland 
Rival de Loop young glitter nails #03 fireworks

Ezt a négy Rival de Loop young lakkot barátomtól kaptam Karácsonyra. Amikor megláttam a  Rossmannban, hogy vannak látta rajtam, hogy nagyon örülök neki és megkaptam tőle mind a négyet, ami fellelhető volt ott. Csak egy pici polcon volt egy pár darab egy kis műanyag tartóban. Nálunk sajnos nincsen ilyen állvány abban a Rossmannban, ami közel van. :(


Moyra sand effect 852 | Moyra 101

Ezt a két Moyra lakkot nővéremtől kaptam karácsonyra. Tudja, hogy szeretem a Moyra lakkokat és a Moyra kívánságlistámról is tud - mert amúgy van ilyen, majdnem 50 lakk szerepel rajta. Az ezüst szerepelt, de a másik is szerepelt volna rajta mindenképpen, de ez már meg van. Viszont nagyon örülök, hogy van egy új üveggel, mert a másik már majdnem ki van fogyva, ugyanis rengeteget használom. Az egyik legkedvencebb lakkom. :)


Lora CC-Black (fekete) | Lora CC-190 (fehéres) | Lora CC-194 (sötétkék) | 
Lora CC-195 (világoskék) |Lora CC-187 (ezüst)

Ezeket a Lora lakkokat vegyesen kaptam a húgomtól, a húgom barátjától és barátomtól. A sötétkékek és az ezüstök egyformák, mert véletlenül olyat vettek. De nembaj, szerintem simán elfognak használódni, főleg az ezüst.


Revers 29 | Revers 79 | Revers 46

Ezeket a lakkokat mindet anyukámtól kaptam. A barackvirág színűt még Mikulásra, a másik kettőt pedig Karácsonyra. Mind nagyon tetszik, főleg a bordó. De a barackvirág is szuper lesz tavasszal. :)


08 (narancs) | 20 (sötétlila) | 17 (zöld) | 14 (világoslila)

Ezeket a lakkokat barátomtól kaptam Karácsonyra. Nagyon szép a színűk, bár No name darabok. Igazából nagyon büdösek, de a két lilát próbáltam már és azon kívül, hogy büdösek nagyon jól debütáltak. :D Nagyon tetszenek és szépek felkenve.


Igazából nem gondolom, hogy a számozásuk helyes, de azért leírom ide. :D

CR 01 strawberry (rózsaszín) | No Name 12 (sötétkék) 
CR 05 orange (fedőlakk ,ezt nem igazán értem) | CR 37 rose (arany) | Mode love (kétvégű)

Még őket is barátomtól kaptam a karácsonyi csomagban. Nagyon szépek. Főleg a rózsaszín tetszik és a 2 végűnek a kék fele csodaszép felkenve. :) A fedőlakk is nagyon jó, kellemesen csalódtam benne.


Trendy colors11 |Glamour | mini cantare

A kék-fehér glitteres lakkot tesómtól kaptam Karácsonyra + az egyik fedőlakkot is. A barackvirág lakkot pedig az ő barátjától + a másik fedőt. :)


Editt (fehér) | DaVinci 245 (narancs) | Editt (neonsárga) 
Butterfly Ashanti 17 (sötét) | Butterfly Ashanti F3 (világos)

A fehér lakkot még a nővérem barátjától kaptam. A narancs és a neonsárgát pedig a barátomtól. A két Butterfly-t pedig még novemberben kaptam a barátomtól. :)


BarryM 523 Blackberry | Lovely luxe girl Nr.7. | Make up gallery 17 Scarlett sparkle
Pretty Neon Matte

A két alsó lakkot, a Make up gallery-t és a Pretty-t barátnőm hozta nekem Angliából. A BarryM sötétkék lakkot Zsebboszinál nyertem, a Lovely-vel pedig megleptem magamat még november elején.


Ezt a szuper csomagot volt szerencsém megnyerni LakkomLakkom Edina Instagram-os nyereményjátékán. :) Már volt róla teszt is a blogon.


Lovely gloss like gel Nr.433 | Beauty woman | Liquid sand

EztaszupercsomagotpedigMazsolanyereményjátékánsikerültmegnyernem.:)


Ezt a két matricát is Karácsonyra kaptam. A fehér virágosat a húgom barátjától, a feketét pedig nővérem barátjától. :)


Már rég kiszerettem volna próbálni ezeket a fóliákat, ezért rendeltem egyet a Born Pretty Store-tól. A kis szívecskék is onnan valóak, nagyon tetszenek, majd Valentin-napkor szeretném őket használni.


Ki szerettem volna próbálni a BP-nek ezeket a nyomdázásra való lehúzóit, ezért megrendeltem őket. Meg kell mondanom, hogy szuperek, jobb velük lehúzni a lakkot a lemezről, mint a régi diákigazolványommal. :D


Mint említettem volt egy pár ékszer is. Ezt a két nyakláncot szintén a Born Pretty Store-tól rendeltem. A felsőt a szalagavatóbálon viseltem. Imádom, gyönyörűen csillog. Az alsót is nagyon-nagyon szeretem, nagyon fel tud dobni egy szettet. :)


Egy 5db-os gyűrűszettet is rendeltem még tőlük és ezt a nagyon cuki kis fekete masnis gyűrűt. Imádom őket. Újabban rákattantam a gyűrűkre is. :D


A fülbevalók pedig örök szerelmeim. Őket is még a BP-től rendeltem. Az egyikből kiesett egy kő. Már úgy érkezett, de a csomagolásban sem találtam meg sajnos, hogy vissza tudjam ragasztani. :( A másik páros fülbevaló nagyon különleges. Imádom nagyon. A többi pedig kis visszafogott. :)


Rendeltem még tőlük ezt a plüss bevonatú ékszertartót, ami szerintem karórákra és karkötőkre van specializálódva. Nagyon jól mutat a szekrényemen.




Ezt a szuper kis manikűrözőgépet barátomtól kaptam a szalagavatómra. Nagyon szuper dolgokat lehet vele csinálni. Amióta ezzel csinálom úgy, ahogy elő van írva a kis füzetbe, amit kaptam hozzá sokkal szebbek a körmeim.. Hát igen eddig hülye voltam ehhez is. Van benne körömlakk szárító is és kis kézfürdető, ami bugyog. Nagyon kellemes érzés. Többféle reszelő is van benne és lábra is alkalmazható. Nagyon szeretem. :)





Ti miket kaptatok/vettetek mostanában? :)







6 megjegyzés:

  1. Wow mennyi lakk *-* az a manikűröző gép kíváncsivá tett...lesz róla teszt?

    VálaszTörlés
  2. Rengeteg csoda szép lakkal bővült a készleted, és ez a készülék, odavagyok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mire kiprobalgatom mindet lehet megint karacsony.. :D
      En is odavagyok azert a kis gepert. Tok jo vele formazgatni, szepitgetni a kormeimet. :)

      Törlés
  3. Ú, akkor nagyon örülök, hogy kértem azokból a lehúzókból. :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena