2016. július 9., szombat

680. bejegyzés: Born Pretty Store matricacsomag


Végre elérkeztem a Born Pretty Store vizes matricák tesztelésével. Az érettségi időszakra direkt választottam őket, mert tudtam, hogy nem lesz időm a blogra, de ennek ellenére festettem körmöket és ezeket mostanában tettem közzé itt. 

Összességében imádtam a matricákat és már mindről írtam személyes véleményt tetszésemről vagy nem tetszésemről. A matricák minőségüket tekintve tökéletesek, ami nem tetszett az kizárólag az én ízlésem miatt van. Szóval, mindegyik matricáról volt már bejegyzés és teszt, ez csak egy afféle összegző lenne.

Nos, hát összességében pedig azt gondolom, hogy amennyire eddig óvakodtam a matricáktól most annyira megkedveltem őket, mert az olyan időszakokban, amikor az embernek nincsen ideje órákat festeni vagy takarítani például nyomdázás után, akkor ezek a vizes matricák tökéletes választások ezekre az esetekre. Csak bevizezzük, leszedjük a papírról, fel a körömre gyorsan körbemosni és készen is van. A legjobb amúgy az az egészben, hogy nagyon könnyű körbemosni vagy leválasztani a kilógó részt. Vannak vizes matricák, melyeknek vastagsága ezt a folyamatot megnehezíti, de ezek a matricák leheletvéknyak és épp ezért, csak egyszer körbetöröljük a körömágynál és a körömvégnél és készen is van. 

Na, hát én teljes mértékben meg vagyok velük elégedve és egyáltalán nem bántam meg, hogy ennyi matricát kértem és mindet leteszteltem. Minden matricaívnek van egy alsó és egy felső része, melyek vagy különböznek egymástól, vagy hasonlítanak egymásra vagy teljesen semmi közük nincsen egymáshoz. Nos, én azt hittem, hogy úgy van 10 darab a csomagban, hogy összesen tízféle, de 10 ív van és azon belül még alsó és felső rész is. Így elkészült összesen 18 manikűr velük, mert kettőt egybevontam. Igaz, kicsit hosszú folyamat volt, de végre készen lettem. Most meg szeretném mutatni nektek még egyszer a matricaíveket egyenként és a velük készült manikűröket is. A bejegyzéseket mindig az "ITT" szócskára kattintva tekinthetitek meg. :)



ITT 






ITT 






ITT 





ITT 






ITT 






ITT 






ITT 






ITT 





ITT 






ITT 



Hát ennyi lett volna, én igazából nem tudnék kedvencet választani, mindet szerettem valamiért, de volt olyan is, amelyiket utáltam. Ha nektek van kedvencetek, akkor írjátok meg nekem hozzászólásban, hogy melyik az. :)


És, ha tetszettek a matricák, akkor ITT tudjátok őket megvásárolni és az ára mindössze $5.00, ezért bátran tudom ajánlani és ha használjátok az MFSQ10 kódomat, akkor 10% még lejön ebből az összegből. :)



6 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena