2014. július 23., szerda

215. bejegyzés: A gyűrűsujjon a hangsúly


Már régóta gyűjtögetem a gépemen az olyan manikat, hogy a gyűrűsujjamon és a hüvelykujjamon a köröm egyforma lakkal van kifestve. A kisujjamon, a középsőujjamon és a mutatóujjamon pedig egy másik lakkal. 
Mostanra már elég sok gyűlt össze, de van olyan is amit kitöröltem, mert mostanra már nem tetszett. 

1. Charm limit 04 & Need me paris 43



Mind a két lakkot névnapomra kaptam még áprilisban. Valahogy úgy láttam, hogy összeillenek ők ketten és csináltam belőlük egy ilyen manit. Nekem tetszettek így együtt. Igaz nem ugyanaz a szín, így egy kicsit merész együtt használni őket, de valahogy megláttam bennük a közöset. Többször is elkészítettem ezt a manit akkoriban. :)



2. Charm limit 04 & QY


A Charm limit lakk történetét már leírtam az előző képnél. A QY lakk pedig már nagyon régóta meg van nekem. Még abból a korból, amikor nem voltam ilyen veszélyesen lakkmániás. Szóval már azt sem tudom hol vettem és mikor. :O De másfél éves már biztosan van és csodálkozom is rajta, hogy még semmi baja, nem csomósodott, nem száradt be.. :) Ez talán visszafogottabbra sikerült, mint az előző mani, mert mindkettő lakk lila, bár eltérő árnyalat és ez egy kicsit feldobja a manit. :)



3. Lora express finish 114 & AVON - sequined turquoise


Ezt a Lora lakkot még április végén vettem, de nagyon beleszerelmesedtem, olyan igazi holo hatása van. Nem a legjobb minőségű, de a megjelenése ezért kárpótol. :) Ez az AVON lakk pedig már 2 és fél éve meg van kb. de már nem is sok van benne. :( Semmi baja nincs még amúgy.. nem száradt be, nem csomósodott, olyan mint újkorában. :)
A 3 kép közül talán csak a felső adja igazán vissza a lakkok szépségét. :)



4. Charm limit 25 & Cairuo Blueberry 16


Ezt a charm limit lakkot még májusban vettem. Igazi élénk színe van. :) Ezt a Cairuo lakkot pedig egy kínaiban vettem fogalmam sincs mikor talán valamikor télen.. Elég sokat használtam már és már nem sok van benne. Kellesz egy ilyen színű utánpótlás, mert nagyon szeretem. :)





Melyik mani tetszik nektek a legjobban?
Meg van nektek valamelyik lakk?



4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena