2015. július 20., hétfő

513. bejegyzés: A nyár színei - Akvamarin


A nyár színei kihívás utolsó színe az akvamarin. 
Ez egy gyönyörű árnyalata a kéknek, amit imádok. Nem tudtam, hogy melyik lakkomat használjam, de kettőt egybevontam és talán a kihívásban először most sikerült eltalálnom a színt, legalábbis a nyitóképen úgy tűnik sikerült. :D
Egy nagyon egyszerű manit készítettem az alkalomra, utoljára a hosszú körmeimen, mert sajnos muszáj voltam lereszelni, mert letört. :( Mindig csak nyáron élvezhetem ezt a hosszúságot, mert csak ilyenkor képes megnőni ilyenre, július tájékán. Aztán ezután csutkakörmökkel kell élnem az év hátralévő részén. 
A manikűrben saran wrap technikát alkalmaztam, amit mai napig imádok és félholdat is festettem, amit szintén nagyon szeretek, bár ritkán alkalmazom. A Born Pretty Store-tól rendeltem 3D-s masnikat. Ezt a kis köveset, amiben 5 darab van és egy másikat, amiben 10. Ez a kis köves nagyon jó. Kíváncsi voltam milyen lehet és ki szerettem volna próbálni. Meg van hajlítva, így tökéletesen ráilleszkedik a köröm felületére. Én egy csomó fedőlakkal ragasztottam oda és kibírt egy egész strandolós napot a körmömön! És nem is az a nagy dísz, szóval kimondhatom, hogy nagyon megszerettem. A másikat, amit rendeltem szerintem nem fogom körmön alkalmazni, mert azok pedig hatalmasak és szerintem nem illenek körömre. Inkább majd más feladatot találok nekik azt hiszem. :)





12 megjegyzés:

  1. Meseszép manikűr lett. Tényleg nagyon eltaláltad a színt *-*

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik! A szín is nagyon ott van, és a masni is jól néz ki. (-:

    VálaszTörlés
  3. Meseszép szín, imádom ezt a manikűrt tőled!! *-*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, tetszik a félhold benne. :)

    VálaszTörlés
  5. Én ebbe a manikűrbe szerelmes vagyok *.* Annyira szép a szín, olyan jól kivitelezett a technika és a díszítés is, minden elismerésem! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csini! :) jól sikerült a videó is, gratu! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

© noinails :3, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena